DÄRFÖR HYLLAR DE EYRACURE: HÅRET BLIR LEVANDE IGEN!

DÄRFÖR HYLLAR DE EYRACURE: HÅRET BLIR LEVANDE IGEN!

Plantbaserad, tillverkad i Sverige och, framför allt, en hårvårdsprodukt som verkligen håller vad den lovar. Det är lätt att förstå varför användarna både hyllar och glatt rekommenderar Eyracure som schampo för torrt hår..
– Jag har redan tipsat flera av mina vänner om Eyracure och nästa gång ska jag göra behandlingen tillsammans med min syster, säger Ellen Savander, 27 som har lockigt hår.

9 AV 10 KÄNNER JÄTTESKILLNAD – BESTÄLL DITT STARTPAKET HÄR

Läser man på ordentligt blir det snabbt uppenbart att Eyracure är en modern hårvårdsprodukt som klarar av en väldigt hög kravbild och som därmed också ligger helt rätt i tiden. För:

Plantbaserad och miljövänlig? Check.
Tillverkad under goda och trygga omständigheter i Sverige? Check.
Enkel att använda och som ger ett lika omedelbart som långvarigt resultat? Ja, check där med.

EYRACURE TILLVERKAS I SVERIGE

Vilket är något den i dag vana Eyracure-användaren Ellen Savander skriver under på. – Produkten är miljövänlig och fabriken finns i Sverige. Det känns bra att man vet vad man sätter i sig eller har på sig och att man verkligen vet var den kommer ifrån. Och så är det häftigt med all vetenskap bakom. Jag har inte sett någon produkt som denna tidigare, med all forskning bakom som gör att man faktiskt vågar lita på den. Många andra lovar annars saker de inte kan hålla, säger hon.

Eyracure gör håret tjockare, lenare och mer levande enligt Ellen Savander, 27.

 

Den nämnda vetenskapen bakom handlar om att bioingenjörerna Petter Sivlér och Ranjith Ravichandran forskade på plantbaserat protein och då upptäckte molekylen BioLAP-20™ som visade sig kunna reparera skadade hårstrån från grunden. Vilket i sin tur ledde till födelsen av Eyracure, som är något så unikt som en icke-syntetisk hårvårdsprodukt som ger resultat över lång tid utan att kräva “påfyllning” eller dyra, specifika tilläggsprodukter.

FÅR HÖGSTA BETYG AV NÄSTAN ALLA – TESTA EYRACURE HÄR

– Jag har naturligt lockigt hår och har försökt hitta passande hårprodukter i tio års tid, och på en gång märkte jag faktiskt verkligen skillnad med Eyracure. Jag hade plattat håret innan behandlingen och håret var torrt, som halm, men kändes omedelbart tjockare, lenare och väldigt ”smooth”. Flera kollegor kommenterade direkt efteråt att håret såg väldigt glansigt och levande ut igen och det gjorde mig väldigt glad, säger Ellen Savander.

SKILJER SIG MOT KONKURRENTERNA

Eyracure är en bond builder som dock tydligt skiljer sig mot konkurrenterna. För när dessa använder syntetiska molekyler med betydligt färre bindningar bygger Eyracure på den unika och plantbaserade molekylen BioLAP-20 som har tio gånger fler bindningar och som i sin tur binds till håret med hjälp av BioLAP-20 activator brush

Detta lagar hårstråna på djupet och gör att en behandling håller i nästan ett månader, det fungerar som ett mirakel, eller som en wow hårprodukt som man kan säga. Under denna tid krävs heller ingen ytterligare efterbehandling – däremot hinner håret skadas på nytt vilket gör att en ny behandling efter ungefär fyra veckor kommer ge ett fint och förnyat resultat.

TESTA DEN UNIKA UPPTÄCKTEN TILLSAMMANS MED EN VÄN – SE HÄR

Ellen Savander har beställt hem Eyracure och gjort behandlingen på sig själv flera gånger. “Det är väldigt enkelt”, säger hon.

– Jag har testat Eyracure fyra gånger nu och det känns som att det verkligen gör något med håret, att det faktiskt är något som sitter kvar och håller. Man kan omedelbart se skillnad, för håret är inte lika spretigt, statiskt och frissigt. Men den största skillnaden är att det känns tjockare och att lockarna ser mycket friskare ut, säger Ellen Savander.

ENKELT ATT GÖRA SJÄLV

Som första gången gjorde behandlingen på salong men som sedan dess beställt hem och gjort själv hemma. Hon fortsätter: – Det är väldigt enkelt att göra själv. Man får med bra och tydliga instruktioner. Och man får dessutom så mycket produkt att en laddning utan problem räcker till mig med stort lockigt hår

Hon fortsätter:
– Det är väldigt enkelt att göra själv. Man får med bra och tydliga instruktioner och det är enkelt att blanda innehållet och förbereda allt. Och man får dessutom så mycket produkt att en laddning utan problem räcker till mig med stort lockigt hår.

ALDRIG MER SLITET TORRT HÅR – PRENUMERERA PÅ EYRACURE HÄR

Carina Toresson är 37 år och har långt, tjockt och vågigt hår. ”Mycket massa”, som hon säger själv. Hon håller med Ellen Savander och lyfter samtidigt fram ytterligare en aspekt av Eyracures positiva effekt. ” Det var som att hitta det bästa schampot för skadat hår och det bästa för torrt hår i en och samma produkt, säger Carina”

– Vanligtvis brukar mitt hår vara som bäst två dagar efter tvätt, men med Eyracure fick man det fina resultatet direkt. Håret var inte lika ”flygigt” utan lade sig mycket bättre, och det gör att jag sparar mycket tid. Jag har mycket hår att tvätta och efter att ha använt Eyracure är det inte lika bångstyrigt. Jag är väldigt nöjd, säger Carina Toresson.

Carina Toresson sparar mycket tid genom att använda Eyracure.Carina Toresson sparar mycket tid genom att använda Eyracure.

 

Nöjd för att det ger resultat som håller över lång tid och som inte kräver en massa dyra tilläggsprodukter.
– Man märker tydligt att Eyracure fortsätter fungera trots många tvättar och man behöver inte en massa extraprodukter. Jag använder mitt vanliga frisör schampo efteråt och det funkar alldeles utmärkt. Så Eyracure är uppenbarligen bra på riktigt, fortsätter hon.

HAR SÖKT PATENT I ÖVER 20 LÄNDER – KOLLA IN FORSKARNAS UNIKA UPPTÄCKT HÄR

Både Carina Toresson och Ellen Savander har tidigare testat en annan plex-produkt med syntetiska molekyler och båda säger sig uppleva samma sak.
Där den misslyckas så lyckas verkligen Eyracure.

– Jag brukar låta min frisör sköta hårbehandlingarna. Han körde en annan bond builder på mitt hår för ett par år sedan men gjorde det bara en enda gång. Han vet hur mitt hår fungerar och gillade inte resultatet alls, säger Carina Toresson.

FUNGERAR – PÅ RIKTIGT

– Jag testade en annan plex-produkt för flera år sedan och det gjorde mitt hår supertorrt. Nej, det var inte för mig. Där måste man dessutom ha en massa andra produkter att följa upp behandlingen med. Med Eyracure har jag samma schampo och balsam som jag alltid har, och använder bara samma produkter som tidigare, så jag vet verkligen att den fina effekten ligger hos Eyracure, säger Ellen Savander.

När det kommer till helhetsintrycket säger de båda även där nästan exakt samma sak. Nämligen:

– Jag är väldigt positivt överraskad och rekommenderar verkligen Eyracure. Det fungerar faktiskt på riktigt. Oavsett om du letar efter en hårprodukt för torrt hår, en behandling för skadat hår eller en produkt för tjockare hår, är Eyracure svaret.

SÅ HÄR FUNGERAR EYRACURE

Vad? Eyracure är en organisk och miljövänlig vegansk schampo med helt naturliga ingredienser – fri från sulfater, parabener– och bygger på den plantbaserade molekylen BioLAP-20 som tillsammans med BioLAP-20 activator brush reparerar torrt och skadat hår på djupet.
Hur? ? Skadat hår är sulfatbindningar som brustit. Om man bleker, färgar, permanentar eller bara borstar håret bryter man ner dessa sulfatbindningar och skadar håret. Med Eyracure binder man in ett naturligt protein i skadan som tillsammans med BioLAP-20 activator brush reparerar håret och gör att det blir som nytt igen.

SÅ HÄR ANVÄNDER DU EYRACURE – FRISÖREN ERCAN URE GUIDAR DIG GENOM PROCEDUREN STEG FÖR STEG

  1. Först och främst måste du göra allt i rätt ordning, för då når du ett bra resultat direkt. Och det första du ska göra är att tvätta håret med ditt vanliga schampo.
  2. Handdukstorka ditt hår tills det är fuktigt.
  3. Spraya hela flaskan med BOND REPAIR HAIR TREATMENT i håret. Börja med topparna.
  4. Slå på BioLAP - 20 activator brush. Borsta igenom hela håret minst en gång.
  5. Spreja på och igenom hela håret, från rot till topp, och kamma sedan. Gå igenom hela håret och upprepa gärna detta steg två gånger.
  6. Skölj håret med vatten
  7. Applicera Hydrating Boost i håret. Låt verka i 3 - 5 minuter innan det sköljs ur

Klart! När man är van går hela proceduren väldigt snabbt. Hår till axlarna tar 5 minuter och längre hår ungefär 10 minuter och behandlingen håller sedan runt 4:e vecka

블로그로 돌아가기