För salonger

För dig inom hårvårdsbranchen

Eyracure är en produkt som ger riktiga resultat och som fungerar för alla hårtyper. När du använder Eyracure sprayas tusentals biomolekyler på dina hårstrån och lägger sig i och vid tiolerna – de kluvna och trasiga disulfidbindningarna. Du aktiverar sedan BioLAP-20® molekylerna med hjälp av UV-ljuset i hårborsten och BioLAP-20® molekylerna återställer disulfidbindningarna och gör håret helt igen. Tack vare den låga molekylvikten kan BioLAP-20® tränga in hela vägen till cortex och reparera håret inifrån och ut. Eyracure har fler än 20 bindningar per molekyl vilket är 10 respektive 4 gånger fler än de två vanligaste bond builders på marknaden. Med fler bindningar binder sig också BioLAP-20® molekylerna effektivt till skadorna i håret. Effekt uppnås redan efter första behandlingen. För varje behandling som sedan görs lagas fler och fler skador. Skadorna lagas permanent, men håret påverkas av yttre slitage som sker varje dag och nya skador uppstår dagligen, därför görs behandlingarna med ungefär 6 veckors mellanrum.

Behandlingen är enkel och tidseffektiv - spraya i schamponerat, handdukstorkat hår, borsta och avsluta med en balsam eller mask. Eyracure påverkas inte av tidigare behandlingar, är färgsäker och fungerar på alla hårtyper.

I dagsläget finns Eyracure enbart på några få utvalda salonger i Sverige, men vi kommer inom kort expandera våra verksamhet med frisörer. Kontakta oss på info@eyracure.com för att veta mer och beställa prover.