Betalning & Frakt

Frakt

Fri frakt för beställningar över 599 SEK inom Sverige, annars 49 kr. Vi erbjuder leverans med PostNord. Leveranstid 2 – 4 dagar. Ombud på mindre orter har ibland har begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. Observera att utöver de leveranstider som anges här i villkoren, tillkommer tiden för hantering på vårt lager med 1-2 dagar. Alla tidsangivelse avser helgfri vardag. Tänk på att det vid t.ex. julhandeln kan uppstå förseningar. Om brevlådan/brevinkastet är för litet paketet kommer det levereras till postombud. Du får då avisering på SMS om vart du kan hämta ditt paket. 

Så fort din försändelse lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull. 

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift upp till 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader. 

Betalning

Att beställa och betala via Eyracure.com är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ:

 1. Direktbetalning
  Eyracure.com erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank, för dig som är kund i Handelsbanken, Nordea, SEB, eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.
 2. Kortbetalning
  Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard på Eyracure.com. Vi samarbetar med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till Eyracure.com där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört. Beloppet reserveras i samband med beställning och debiteras först då ordern levererats ut från vårt lager. 
 3. Klarna
  Betala direkt.
  Med “Betala direkt” genomför du din betalning på en gång men behåller alla de fördelar du får när du handlar genom Klarna. Betalningen kan ske på tre sätt: med ditt kort, via banköverföring eller genom ett kopplat bankkonto. Väljer du att betala med ett kopplat bankkonto kommer pengarna att dras 1-2 bankdagar efter att vi skickat din beställning. Om Klarna mot förmodan inte kan dra pengarna så skickar de istället en faktura till den mejladress som du använde när du genomförde köpet.
  Klarna Faktura. Köp nu och betala inom 14 dagar. Klarna skickar fakturan till din e-post. Fakturavillkoren hittar du här.
  Klarna är endast tillgängligt i följande länder:
  • Sverige
  • Tyskland
  • Österrike
  Om du väljer en av dessa betalningssätt måste du uppge ditt personnummer. Leveransadressen måste vara densamma som din folkbokförda adress för att bekräfta att beställaren är samma person som den utger sig för att vara.
 4. Apple Pay och Google Pay
  Betala enkelt med Apple Pay och Google Pay. 

  Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter.
  Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller att orderbekräftelsen per automatik sorterats in under Skräppost.