Höstens beautytrender; Naturlig Sminkning och Naturligt Lockigt Hår!

Höstens beautytrender; Naturlig Sminkning och Naturligt Lockigt Hår!

Hejdå full face, avsminkningsservetter och dåliga produkten. Vi på Eyracure spår hösten beautytrender

Naturlig look med naturligt lockigt hår!
Ut med full face och in med den osminkade looken. Låt dina fräknar synas (eller fejka dem), din hud andas och ditt hår leva sitt eget liv. Naturliga mjuka lockar, håret slarvigt uppsatt i en tofs och sensommar glow. Med Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT en av de bästa produkterna för lockigt hår återställer hälsosamt eller skadat hår till sitt naturliga tillstånd och gör att det känns och ser friskt ut.  Bildkälla: Pinterest

Graphic liner
Med inspiration från 60-talet har den grafiska eyelinern kommit för att stanna. Cut crease byts ut mot färgstarka och tunna eyeliners á la Euphoria. Låt inspirationen flöda och skapa konstverk runt dina ögon! Kombinera med en annars avskalad och naturlig look för att verkligen låta eyelinern göra sitt avtryck.

Bildkälla: Pinterest

Bryn i mängder!
Den nya trenden av brow lamination eller browlift lämnar oss suktande efter fluffiga och välvuxna ögonbryn. Släng pincetten och låt dina ögonbryn leva sitt bästa liv.

Bildkälla: Pinterest 

Bra hår och hudvård
Tiden med avsminkningservetter och handtvål som sminkborttagning är förbi, sulfatbombade hårprodukter för lockigt hår likaså. Nu vill vi ha veganska och effektiva produkter för lockigt hår som är snälla mot hår och hud och ger verkliga resultat. Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT är vegansk och cruelty free, framtagen av experter och fungerar på riktigt.

블로그로 돌아가기