Hair stories: Elin

Hair stories: Elin

Hej Elin! Hur länge har du använt Eyracure?
Nu har jag använt det i lite mer än ett halvår och gjort 4 behandlingar.

 

Hur skulle du beskriva ditt hår?
Jag har långt, tjockt hår med mycket självfall. Tänk ett sånt där vågigt ”surfhår”. När jag var yngre var det glansigt, friskt och vågigt med mycket volym av sig själv. Sedan jag fyllde 40 har det blivit mer matt och frissigt och platt snarare än vågigt och tjockt. Efter behandling nr 2 med Eyracure kändes håret som mitt hår igen! Mina surfer-girl lockar var tillbaka. Efter 4 behandlingar har den frissiga känslan nästan försvunnit helt.


Nu gör jag en behandling så snart jag märker att den där mjuka, lätta känslan blir mindre. För mig funkar det bra med en påfyllning ungefär var 4:e vecka.

Har du testat några andra behandlingar?
Jag har tidigare provat Olaplex som var en total besvikelse, mitt hår blev strävt och kändes mycket mer slitet efter både första och andra behandlingen. Jag köpte deras schampo och balsam också och använde ett tag, men utan någon som helst effekt.

Nu använder jag istället Eyracure, en vegansk schampookaka och en bra balsamkaka och det är allt jag behöver.

Något annat du vill tillägga?
Jag älskar Eyracure. Det lovar inte guld och gröna skogar, det funkar faktiskt på riktigt.

블로그로 돌아가기