"DET ÄR EN AV VÄRLDENS BÄSTA HÅRPRODUKTER"

"DET ÄR EN AV VÄRLDENS BÄSTA HÅRPRODUKTER"

Två drivna forskare och en helt unik hårvårdsprodukt som på allvar kan revolutionera hela branschen.
Eyracure – lika organiskt som det är miljövänligt – är baserat på upptäckten BioLAP-20, en plantbaserad molekyl som verkligen reparerar skadat hår från grunden. Det ger också stora resultat direkt och fantastiska resultat över tid 
vilket kan vara en mirakelkur för torrt hår.

– Det är en aha-upplevelse att använda Eyracure, säger den erfarne frisören och salongsägaren Ercan Ure.

 

Med erfarenhet kommer kunskap. Och Ercan Ure, som driver Hårstylisterna på Södermalm i Stockholm, vet.

Efter 29 år som frisör med tiotusentals klippningar och behandlingar på kontot har ett oräkneligt antal testexemplar av olika hårvårdsprodukter passerat genom salongen för att sedan inte leva upp till löftena och snart falla i glömska.

Eyracure är inte en av dem.
Eyracure är i stället den som verkligen sticker ut.

För Eyracure är nämligen en organisk och miljövänlig produkt, ett sätt att hantera torrt hår, frissigt hår, tjockt hår och till och med löshår. Gjord av en plantbaserad molekyl som verkligen har förmågan att reparera skadat hår.

VAR SOM DAG OCH NATT

– Det ger verkligen resultat, nio av tio känner en jätteskillnad direkt. Jag skulle faktiskt våga påstå att det är en av världens bästa hårvårdsprodukter, säger Ercan Ure och utvecklar:

– Vi hade rakpermanentat min fru. Sedan körde någon en keratinbehandling och hennes hår blev som pappersmassa. Så slitet, på en skala ett till tio var det nog tjugo. Då använde jag Eyracure på henne, något så unikt som en organisk och helt miljövänlig produkt i denna bransch, och på en enda behandling låg hon på en trea, max en fyra. Det var som dag och natt. Användning av hårkräm i kombination med Eyracure kan ge ännu bättre resultat.

FÖRLÄNG LIVET PÅ DITT FÄRGADE HÅR – PRENUMERERA HÄR

SÅ HÄR FUNGERAR EYRACURE I KORTHET

Vad?

Eyracure är en organisk och miljövänlig hårvårdsprodukt med helt naturliga ingredienser – fri från sulfater, parabener– och bygger på den plantbaserade molekylen BioLAP-20 som tillsammans med BioLAP-20 activator brush reparerar skadat hår på djupet och är idealisk för dig som har torrt hår.

Hur?

Skadat och frissigt hår är sulfatbindningar som brustit. Om man bleker, färgar, permanentar eller bara borstar håret bryter man ner dessa sulfatbindningar och skadar håret. Med Eyracure, en av marknadens bästa hårprodukter, binder man in ett naturligt protein i skadan som tillsammans med BioLAP-20 activator brush reparerar håret och gör att det blir som nytt igen.

REPARERAR SKADORNA FRÅN DJUPET

Stora ord, men så har den med sin vetenskapliga bakgrund också infriat stora löften.

Allt började ju med att de två bioingenjörerna Ranjithkumar Ravichandran och Petter Sivlér forskade kring användningen av olika proteiner och då insåg att ett mycket innovativt användningsområde för en specifik sammansättning av sojaproteiner, som de alltså kom att Kalla BioLAP-20, var att reparera skadat hår från grunden.

Biokemisterna Ranjithkumar Ravichandran och Petter Sivlér.

Och inte som vissa andra produkter som under en kort period lägger sig över håret och tillfälligt “sminkar över” problemet för att sedan tvättas bort – i stället visade sig Eyracures unika protein tillsammans med BioLAP-20 activator brush reparera hårstråna på djupet. Upptäckten, som de nu sökt patent för i över 20 länder, är en bond builder i likhet med Olaplex och K18 men med fler och starkare bindningar, vilket ger snabbare resultat och gör den till den mest effektiva bond buildern på hela marknaden.

HAR ENBART ORGANISKA INGREDIENSER I VÅRA HÅRPRODUKTER

– Med tanke på killarnas bakgrund som molekulärbiologer skulle man kunna tro att produkten är kemisk, men den bygger på en plantbaserad proteinsammansättning, som bara har organiska ingredienser och som är helt miljövänlig, säger Fanny Aasheim på Eyracure med ett lätt skratt och understryker sedan:

Ercan Ure, som driver uppskattade salongen Hårstylisterna, och Eyracures Fanny Aasheim.

– Och vi vet att det här fungerar. Vi har ju sett på minsta mikroskopiska nivå att det här verkligen reparerar hår. Och även om Eyracure har en väldigt high tech bakgrund så är den otroligt enkel att använda. Det är verkligen en fantastisk produkt med en otrolig potential.

MIKROSKOPISKA STUDIER BEVISAR OTROLIGA EFFEKTEN

Hon kan med gott samvete säga så och samtidigt bekvämt luta sig mot de forskningsrapporter och laboratorietester som bevisar Eyracures effekt.

Oskadat europeiskt hår har i regel en tjocklek av ungefär 100 mikrometer (0,1 millimeter) medan ett skadat hårstrå ofta bara mäter 60 mikrometer eller mindre, men mikroskopiska studier visar att hårstrån både återfår sin fulla tjocklek och intakta cylinderform efter behandling med Eyracure.

I mikroskopet syns Eyracures otroliga resultat tydligt.

– Man märker en stor skillnad direkt, och använder man Eyracure regelbundet över tid så är det nästan en garant för ett fint hår. En användning håller länge, i fyra veckor, till skillnad från många andra produkter produkter för torrt hår där man behöver fylla på veckovis. Under nästan ett månader hinner dock håret skadas igen och då är det bara att upprepa proceduren för absolut bästa resultat, säger Fanny Aasheim.

Du låter övertygad.

– För att vi vet att det funkar. Jag har verkligen på fötterna när jag säger att vill du ha ett hår som känns bra och som ser bra ut över tid så ska du använda Eyracure. Du kommer uppleva en stor skillnad första gången och en enorm skillnad över tid. Produkten är dessutom helt organisk och UV-borsten är testad på Sveriges tekniska forskningsinstitut RISE.

Den är också flitigt testad av Ercan Ure på Hårstylisterna som gärna rekommenderar den för sina kunder. Något han givetvis inte hade gjort om han inte helhjärtat hade kunnat gå i god för den.

Den unika UV-borsten är testad och godkänd av Sveriges tekniska forskningsinstitut.

– Jag har gjort några hundra behandlingar med Eyracure nu och det är verkligen en dunderprodukt. Speciellt om man har slitet hår efter en kemisk behandling, då är den nästan ett måste. Utan Eyracure brukar det bli strävt efter någon tvätt, men med Eyracure blir håret lent och mår väldigt bra under lång tid efteråt.

Du möter ingen tveksamhet hos kunderna?

– Man kan behöva förklara för kunderna varför just Eyracure ska användas. Men när folk är skeptiska, då säger jag att vi kan behandla halva håret och låta andra halvan vara. Sedan, efter ett par tvättar, så kommer de märka en otrolig skillnad. Och då är de inte skeptiska längre.

HÅRET BLIR VERKLIGEN SOM NYTT – BESTÄLL DITT STARTPAKET HÄR

SÅ HÄR ANVÄNDER DU EYRACURE – FRISÖREN ERCAN URE GUIDAR DIG GENOM PROCEDUREN STEG FÖR STEG

  1. Först och främst måste du göra allt i rätt ordning, för då når du ett bra resultat direkt. Och det första du ska göra är att tvätta håret med ditt vanliga schampo.
  2. Handdukstorka sedan ordentligt.
  3. Produkten kommer i två påsar, en med protein och en med UV-känslig aktiveringsvätska. Blanda innehållet i de två påsarna i en sprayflaska, fyll på med vatten och skaka blandningen ordentligt.
  4. Spreja på och igenom hela håret, från rot till topp, och kamma sedan. Gå igenom hela håret och upprepa gärna detta steg två gånger.
  5. Sätt på UV-borsten och borsta igenom hela håret, gärna ett par gånger.
  6. Skölj håret med vatten och avsluta sedan med balsam och torka till sist håret med handduk. Klart! När man är van går hela proceduren väldigt snabbt. Hår till axlarna tar 5 minuter och längre hår ungefär 10 minuter och behandlingen håller sedan runt 6.
블로그로 돌아가기