Ribecka: "Jag är så glad att jag hittat det här"

Ribecka: "Jag är så glad att jag hittat det här"

Ribecka tog sitt pick och pack och åkte ut i världen med sin van, pojkvän och hund. Om dagarna surfar hon, badar i havet och utsätter håret för starkt solljus. Vår ambassadör Ribecka är en van användare av Eyracure och här kan du läsa när hon berättar sin hairstory.


Jag har precis gjort min tredje behandling och mitt hår har aldrig känts såhär mjukt och saftigt och då är jag i solen varje dag, och i saltvatten vilket är helt galet för det borde vara helt tvärt om.
Ni som har följt mig här länge vet ju min crazy hårhistoria. Jag har blekt mitt hår massor, jag har haft alla färger på håret. Det har varit poröst, det har varit fluffigt, det har gått av på vissa ställen.
Vill ni rädda håret är det här the shit for you!” 

”Vad är det här för magiskt? Håret repareras och det blir som nytt! Det känns som att jag har virginhair i hela mitt hår.
Jag har seriöst bara varit i havet med naturschampo och balsam, inga produkter, ingen styling, och fortfarande ser det bra ut! Det här är all förtjänst till Eyracure, jag är så glad att jag hittat det och jag tipsar alla mina vänner om det här.
Jag tror att ni kan se det med, håret har aldrig varit så här saftigt och mjukt och glansigt, och då använder jag knappt några produkter längre.”

”Jag fattar inte hur det har blivit så här långt på så här kort tid, det är helt otroligt.
Du slipper gå till frisören lika ofta för att toppa det, du slipper massa stylingprodukter, så det är totally worth it! Jag kan inte rekommendera det här nog. Mitt hår har aldrig mått bättre vilket är helt sjukt när vi är här
Det här är alltså min tredje behandling och redan efter första behandlingen så märker man stor skillnad. Jag tycker jag får mycket mindre friss. Mina lockar blir mycket mer definierade, för ett healthy lockigt hår har ett curl pattern, och mitt hår har hittat det igen då med hjälp av det här.
Ju fler gånger ni gör det ju finare och bättre blir ert hår!”

 

블로그로 돌아가기