Solskadat hår? We got you!

Solskadat hår? We got you!

Är du noga med att smörja in dig med solskydd, gör du samma sak för att hindra solskadat hår? Vi vet alla hur viktigt det är att skydda sig mot solens starka strålar. Axlar, ansikte och ben - alla får sin dos av SPF, men visste du hur viktigt det är att skydda även håret?

Solen torkar ut hårstråna vilket ger skadat hår, det blir torrt och frissigt, samtidigt som det bleks. Härligt för dem som är blonda, men mindre kul för dem som vill bibehålla sin mörka färg. Addera mängder av härliga bad på det och resultatet blir ett snustorrt hår med kluvna toppar och värmeskadat hår som lätt bryts. Unna dig själv att ta hand om ditt hår i sommar - du kommer tacka dig själv i höst.

Här är våra bästa tips för att behålla ett friskt hår under sommarmånaderna!
1. Solskydd för håret är din bästa vän, testa en solskyddande hårspray!
2. Skydda håret med en snygg huvudbonad. Hatt, keps eller sjal? Du väljer!
3. Återfukta! Eftersom solen torkar ut är det viktigt att boosta håret med fukt.
4. . Glöm inte SPF i hårbotten för att undvika att bränna dig.
5. Boosta håret med Eyracure för att motverka friss, återfukta och stärka samt kan reparera skadat hår hemma.  

Vad gör Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT på solskadat hår?

Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT har tagits fram av forskare med målet att skapa miljövänliga hårvårdsprodukter som reparerar och återställer håret till sin ursprungliga kvalitet. I dag finns många hårprodukter som tillfälligt ger håret mer styrka. Eyracure passar alla hårtyper och reparerar håret med långvarig effekt. Solen torkar ut håret vilket gör att hårstråna skadas, bryts och tappar lystern. Genom att boosta håret med BOND REPAIR HAIR TREATMENT innan och under sommaren kommer sommarens skador lämna mindre avtryck, och istället göra håret starkt och friskt.

HUR DÅ?

Du kan applicera det själv på mindre än 10 minuter. Spraya helt enkelt BOND REPAIR HAIR TREATMENT på ditt hår och borsta igenom det med vår BioLAP-20 Activator Brush. Tusentals biologiskt ljusaktiverade växtproteiner (BioLAP-20) kommer att levereras till dina hårstrån, riktade mot de brutna bindningarna och aktiveras när du kammar igenom det med BioLAP-20 Activator Brush. Detta gör att de skadade hårstråna repareras på ett långvarigt sätt. Alla produkter är fria från sulfater, silikoner och parabener.

NÄR SYNS RESULTAT?

En behandling med Eyracure tar cirka 10 till 15 minuter. Redan efter en behandling kan du se och känna skillnad på ditt skadade hår upp till fyra veckor.

Tillbaka till blogg