Frakt

Ombud på mindre orter har ibland har begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. Nedan följer en lista över de fraktsätt som Eyracure erbjuder. Observera att utöver de leveranstider som anges här i villkoren, tillkommer tiden för hantering på vårt lager med 1-2 dagar. Alla tidsangivelse avser helgfri vardag. I kassan står ett beräknat leveransdatum för varje fraktsätt. Detta datumet är ett uppskattat datum, och vi kan inte garantera det. Tänk på att det vid t.ex. julhandeln kan uppstå förseningar.

Varubrev 1:a klass
Levereras till brevlåda/brevinkast om möjligt, alternativt postombud. Vid leverans till postombud kan ibland avisering utebli. Kontakta ditt postombud eller oss på info@eyracure.com om din leverans dröjer. Leveranstid 2 - 5 dagar.     

 

Så fort din försändelse lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse och leveransbesked uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller telefonnummer. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 100 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.