Ombud på mindre orter har ibland har begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. Nedan följer en lista över de fraktsätt som Eyracure erbjuder. Observera att utöver de leveranstider som anges här i villkoren, tillkommer tiden för hantering på vårt lager med 1-2 dagar. Alla tidsangivelse avser helgfri vardag. I kassan står ett beräknat leveransdatum för varje fraktsätt. Detta datumet är ett uppskattat datum, och vi kan inte garantera det. Tänk på att det vid t.ex. julhandeln kan uppstå förseningar.

  1. Varubrev 1:a klass
    Detta fraktsätt är endast tillgängligt om produkterna i varukorgen är av sådan karaktär att de lämpar sig för varubrev. Levereras till brevlåda/brevinkast alternativt postombud. id leverans till postombud kan ibland avisering utebli. Kontakta ditt postombud och medtag kolliid. Leveranstid 2 - 5 dagar. 
  2. PostNord 
    Spårbar frakt. Möjlighet att välja utlämningsställe. Leveranstid 2 - 5 dagar.     

Så fort din försändelse lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail, innehållandes kollinummer och spårningslänk. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse och leveransbesked uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.