FAQ

Användning

 • Jag har hört att hår är dött och därför inte kan lagas. Stämmer det?

  Hår saknar nerver och blodtillförsel, så man brukar säga att håret är dött. Den kan inte reparera sig själv som hud. Men att säga att hår inte kan repareras är en lögn. Du kan jämföra det med ett hål i en tröja. Tröjan kan inte fixa sig själv, men med nål och tråd kan du få hålet att försvinna!Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT sammansättning liknar hårstrånas egen sammansättning, så när du behandlar ditt hår kopplar hålen i håret ihop och skadan försvinner.

 • Är era produkter veganska?

  Ja, våra produkter är, och kommer alltid att vara, veganska och grymhetsfria.

 • Kan jag använda stylingprodukter med Eyracure Bond Repair Hair Treatment?

  Både före och efter behandlingen kan du använda de stylingprodukter du väljer. När behandlingen väl är klar finns det ingen "väntetid" för att styla ditt hår.

 • Kan Eyracure användas av barn?

  Eyracure är säkert att använda av barn. Se till att allergitesta huden före användning.

Applicering

 • Applicering på mycket skadat hår

  Om du har mycket skadat hår kan du behöva använda behandlingen oftare för att uppnå fulla resultat. Vi rekommenderar att du gör 1 behandling, med cirka 1-2 veckors mellanrum och sedan fortsätter behandlingen när håret börjar kännas skadat igen. Vissa hårstrån är mer benägna att skadas. Till exempel lockigt hår, mycket poröst hår eller hår som har utsatts för mycket kemisk behandling. I dessa fall kan en behandling inte reparera hela håret och det behöver gradvis byggas om. När ditt hår är tillbaka till en bra grundkvalitet kan du fortsätta att fylla på det med längre intervaller.

 • Varför är det viktigt att applicera Eyracure Bond Repair Hair Treatment på rent, handdukstorkat hår?

  För bästa resultat med Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT bör behandlingen appliceras efter schamponering. Om detta steg missas kan oljor, silikoner och filmbildande ingredienser stanna kvar i håret och skapa en barriär som i sin tur kan påverka behandlingens effektivitet. Vid kraftig produktuppbyggnad kan även ett rengöringsschampo eller detoxschampo vara nödvändigt för att behandlingen ska kunna tränga in och på djupet stärka och återuppbygga håret! Håret ska vara handdukstorkat till nästan torrt för att sprayen ska fästa bättre

 • Jag har svårt att borsta igenom mitt hår med BioLAP-20 Activator Brush.

  Vi rekommenderat att för-borsta håret med din favoritborste innan och efter schamponering för att undvika onödiga tovor. Försök borsta nerifrån och upp.

 • Jag har väldigt långt hår - räcker en behandling?

  Som mycket annat fungerar inte one-size fits all. Vår behandling räcker till ett medellångt hår. Har du väldigt långt hår kan du fylla flaskan helt med vatten. Effekten kommer vara densamma.

Betalning & Frakt

 • Vilka betalsätt kan jag använda?

  Du kan betala med antingen kreditkort, betalkort eller på faktura. Eyracure lagrar inga kreditkortsnummer.

 • Vilka länder levererar ni till?

  Utöver Sverige levererar till följande länder:

  Österrike, Belgien, Bulgarien, Kroatien, Cypern, Tjeckien, Tyskland, Danmark, Estland, Finland, Frankrike, Grekland, Ungern, Irland, Italien, Lettland, Litauen, Luxemburg, Malta, Nederländerna, Polen, Portugal, Rumänien, Slovakien, Slovenien, Spanien, Storbritannien 

 • Vad kostar frakten?

  Vi har fri frakt på ordrar över 599 kr. På ordrar under är frakten 59 kr. 

 • Vart är min order?

  När våra varor har packats och sänts från vårt lager får du ett mail med en avisering om att ditt paket har packats och är på väg till dig. Ladda ner PostNords app för att följa din leverans. Dröjer det mer än 7 arbetsdagar (inom Sverige), kontakta kundservice på hello@eyracure.com med ditt ordernummer.

 • Kan jag ändra min order efter beställningen är lagd?

  Kontakta vår kundtjänst på hello@eyracure.com så hjälper vi dig.

 • Hur länge är paketet kvar på mitt utlämningsställe innan det returneras?

  Från den dagen ditt paket har levererats till ditt utlämningsställe har du 7 dagar på dig att hämta ut det innan det returneras.

Prenumeration med Appstle

 • Hur kan jag ändra/uppdatera min leveransadress?

  På prenumerationssidan på ditt konto, scrolla till slutet av sidan och under "Produktfraktinfo" genom att klicka på redigera för att du kan ändra/uppdatera din leveransadress.

 • Hur kommer jag åt mitt prenumerationskonto?

  Klicka på kontoikonen på vår webbplats och ange din registrerade e-postadress och lösenord och logga in för att hantera din prenumeration.

 • Hur ändrar jag intervallet för mitt abonnemang?

  Välj "Hantera prenumeration" när du har loggat in på ditt konto. Du kommer att omdirigeras till din prenumerationssida, där du under alternativet "Beställningsfrekvens" kan ändra intervallet till 4, 8 och 12 veckor eller 1, 2 och 3 månader

 • Kan jag välja hur ofta jag vill ha mitt återkommande kit levererat?

  Jo det kan du! Du kan få det återkommande kitet levererat var 4:e, 8:e eller 12:e vecka. Vi rekommenderar dock att du gör Bond Repair Hair Treatment var 4:e vecka för bästa resultat!

 • Finns det fri frakt när jag har ett återkommande abonnemang?

  Ja det är det!

 • Hur ändrar jag leveransdatumet för min beställning?

  Välj "Hantera prenumeration" efter att du har loggat in på ditt konto. Du kommer att omdirigeras till din prenumerationssida, under "Nästa beställning" klickar du på "Schedule" och väljer det datum du vill få ditt återkommande kit levererat

 • Kan jag hoppa över en beställning?

  Jo det kan du! Välj "Hantera prenumeration" från ditt konto. Du kommer att omdirigeras till din prenumerationssida, under "Nästa beställning" klickar du på "Hoppa över beställning"

 • Hur avbryter jag mitt abonnemang?

  På prenumerationssidan på ditt konto bläddrar du till slutet av sidan och väljer "Avbryt prenumeration"

 • Hur pausar jag min prenumeration?

  På prenumerationssidan i ditt konto bläddrar du till slutet av sidan och väljer "Pausa prenumeration"

Prenumeration med Recharge

 • Hur kan jag ändra/uppdatera min leveransadress?

  Välj alternativet leveransadress i menyraden, klicka på alternativet redigera leveransadress och välj sedan spara

 • Hur kommer jag åt mitt prenumerationskonto?

  Klicka på kontoikonen på vår webbplats och välj "Klicka här" under "Behöver du hjälp med att komma åt dina prenumerationer?" Ange din registrerade e-postadress för ditt prenumerations-ID och sedan får du en 4-siffrig kod till din e-post.

 • Hur ändrar jag intervallet för mitt abonnemang?

  Börja med att välja "Hantera prenumeration" på prenumerationsfliken från menyraden. Välj sedan "leveransschema" och uppdatera våra preferenser. Där kan du välja om du vill ha påfyllningsleverans var 4:e, 8:e eller 12:e vecka

 • Kan jag välja hur ofta jag vill ha mina återkommande beställningar levererade?

  Jo det kan du! Du kan ha en återkommande orderleverans var 4:e, 8:e eller 12:e vecka. Vi rekommenderar dock att du gör en Eyracure-behandling var 4:e vecka för bästa resultat!

 • Finns det fri frakt när jag har ett återkommande abonnemang?

  Ja det är det!

 • Hur ändrar jag leveransdatumet för min beställning?

  Välj "Nästa leveransdatum" och välj det datum du vill att din nästa beställning ska skickas

 • Kan jag hoppa över en beställning?

  Jo det kan du! På sidan "Ditt abonnemang" väljer du alternativet "Hoppa över leverans".

 • Hur avbryter jag mitt abonnemang?

  På sidan "Din prenumeration", bläddra till botten av sidan och välj "Avsluta prenumeration"

Produkt

 • I vilket land produceras Eyracure? 

  Eyracure produceras i Linköping, Sverige.

 • Tvättas Eyracure Bond Repair Hair Treatment ur håret?

  Nej, det uppkommer nya skador i håret och efter 4 veckor brukar det vara lämpligt att förnya behandlingen igen. 

 • Innehåller Eyracure Bond Repair Hair Treatment sulfater, silikoner eller andra skadliga ämnen?  

  Nej, Eyracure är helt fritt från alla typer av toxiner såsom sulfater, parabener eller silikoner. Även våra andra hårprodukter är sulfat- paraben och silikonfria.

 • Jag färgar inte håret. Är Eyracure Bond Repair Hair Treatment ändå bra för mitt hår?

  Vi rekommenderar Eyracure Bond Repair Hair Treatment oavsett om du har färgbehandlingar i håret eller inte! Håret utsätts dagligen för andra slitage, som värme, sol, produkter, vatten och miljöfaktorer. Bond Repair Hair Treatment stärker hårkvaliteten på djupet och gör det möjligt att återfå ett långvarigt friskt och glansigt hår. Har du väldigt bra hårkvalité kommer effekten inte vara lika påtaglig eftersom det inte finns något att reparera.

 • Jag ser att soja finns med på ingredienslista. Kan jag använda produkten om jag har sojaallergi?

  Om du har sojaallergi rekommenderar vi dig att kontakta läkare innan du testar behandlingen.  

 • Hur länge håller behandlingen? 

  Behandlingen är permanent men håller vanligtvis runt 4 veckor, beroende på hur mycket slitage håret utsätts för i vardagen. Behandlingseffekten försvinner inte, men då håret konstant utsätts för påfrestningar har effekten en begränsad livstid. Givetvis beror intervallet på hur nya skador ditt hår tillfogas. Kom i håg att ditt hår skadas dagligen av miljö, borstning, värme, kemikalier i schampoo och andra hårprodukter. Du känner ditt hår bäst och känner oftast när det är dags blivit frissig, tappat sin kvalitet och det är dags för en ny behandling. Vi rekommenderar att man gör vår behandling var 4:e vecka då man då vanligen har fått så pass mycket nya skador i sitt hår som det är dags att reparera. 

 • Jag har gjort en keratinbehandling. Kan jag använda Eyracure?

  Ja, du kan använda Eyracure på ett keratinbehandlat hår. Vi rekommenderar dock att vänta minst två veckor efter genomförd keratinbehandling för att Eyracure ska kunna få full effekt.  

 • Kan Eyracure Bond Repair Hair Treatment användas på extensions och peruker?

  Ja, Eyracure Bond Repair Hair Treatment fungerar bra för att fräscha upp extensions. Applicera på samma sätt som i riktigt hår.  

 • Kan Eyracure Bond Repair Hair Treatment användas under graviditet?

  Behandlingen är fri från sulfater, parabener, silikoner, konstgjorda färgämnen, natriumklorid och formaldehyder. Trots detta rekommenderar vi alltid att kontakta läkare eftersom många har individuella vårdplaner. 

 • Eyracure Bond Repair Hair Treatment i samband med toning och färgning.

  Applicera toningen/färg och tvätta ur med schampo. Använd sedan Eyracure Bond Repair Hair Treatment som vanligt. 

  Vid blekning kan Eyracure Bond Repair Hair Treatment användas både innan och efter appliceringen för att stärka håret.

 • Är UV-ljuset från BioLAP-20 borste skadlig?

  Nej, UV-ljuset är inte skadligt för hår, hud eller ögon. Däremot bör onödig exponering undvikas. Borsten är testad och godkänd på Sveriges forskningsinstitut, RISE, och är CE-märkt.  

 • Vilka batterier behöver jag till borsten?

  Du behöver två AA-batterier. Batterierna monteras med minus ( – ) i riktning uppåt mot borsthuvudet. Batterier ingår när du köper en borste.

 • Jag är frisör och vill ta in er produkt. Kan jag det?

  Vi har ännu inte börjat sälja vår produkt till frisörer. Vi har dock ett samarbete med några få salonger som hjälper/hjälpt oss med produktutveckling, där kan man redan nu göra behandlingen. Annars är det bara i vår egen e-handel som den finns än så länge. Men så kommer det inte vara föralltid! Du är välkommen att maila oss på hello@eyracure.com för frågor eller prover.

 • Hjälper Eyracure Bond Repair Hair Treatment mot håravfall?

  Nej, vår produkt hjälper tyvärr inte mot håravfall. Behandlingen reparerar håret men kan inte främja ny/ökad hårväxt.

Retur & Reklamation

 • Jag vill göra en retur. Hur gör jag?

  Fyll i och maila följande returformulär till hello@eyracure.com för att göra en retur. 

  Du har rätt att returnera dina produkter inom 30 dagar från att du mottagit din beställning. Det återbetalade beloppet kommer att betalas ut direkt från oss när vi har tagit emot produkten. Läs mer här. 

 • Kostar det att returnera en vara?

  Ja, du står själv för returkostnaden. 

 • Det saknas varor/jag har fått fel vara. Vad ska jag göra?

  Kontakta vår kundtjänst på hello@eyracure.com så hjälper vi dig.