Priser och betalning

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kassan kan man se det totala priset inklusive moms, eventuella avgifter samt avdragna rabatter.

Att beställa och betala via Eyracure.com är säkert och enkelt. Vi tillhandahåller följande betalalternativ i Sverige:

 1. Direktbetalning via din Internetbank: Handelsbanken, Nordea, SEB eller Swedbank
 2. Kortbetalning med VISA eller MasterCard
 3. Apple Pay och Google Pay
 4. Klarna Direkt och Klarna Faktura

Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att en orderbekräftelse uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress eller att orderbekräftelsen per automatik sorterats in under Skräppost.

1. Direktbetalning
Eyracure.com erbjuder säker direktbetalning via din Internetbank, för dig som är kund i Handelsbanken, Nordea, SEB, eller Swedbank. Vid betalningen slussas du automatiskt till din internetbank där du loggar in på vanligt sätt. Pengarna dras sedan direkt från ditt bankkonto i samband med att du godkänner transaktionen.

2. Kortbetalning
Du kan alltid känna dig trygg i att handla med svenska kort utställda av VISA eller MasterCard på Eyracure.com. Vi samarbetar med DIBS Payment Services, som är Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet och certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). När du betalar med kort skickas du vidare till en säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services, där du tryggt fyller i dina kortuppgifter och genomför betalningen. När betalningen har godkänts skickas du tillbaka till Eyracure.com där du får en bekräftelse på att ditt köp är genomfört. Beloppet reserveras i samband med beställning och debiteras först då ordern levererats ut från vårt lager. 

3. Klarna

Du kan välja att betala din faktura genom Klarna faktura eller Klarna konto. Du betalar efter att du tagit emot varorna och måste inte uppge några kreditkortsuppgifter.

Om du väljer en av dessa betalningssätt måste du uppge ditt personnummer. Leveransadressen måste vara densamma som din folkbokförda adress för att bekräfta att beställaren är samma person som den utger sig för att vara.

Klarna Faktura. Köp nu och betala inom 14 dagar. Klarna skickar fakturan till din e-post.

Klarna är endast tillgängligt i följande länder:

 • Österrike
 • Tyskland
 • Sverige

 

4. Apple Pay och Google Pay

Betala enkelt med Apple Pay och Google Pay. 

 

Frakt och leveranser

Ombud på mindre orter har ibland har begränsad utkörning som kan påverka leveranstiden. Nedan följer en lista över de fraktsätt som Eyracure erbjuder. Observera att utöver de leveranstider som anges här i villkoren, tillkommer tiden för hantering på vårt lager med 1-2 dagar. Alla tidsangivelse avser helgfri vardag. I kassan står ett beräknat leveransdatum för varje fraktsätt. Detta datumet är ett uppskattat datum, och vi kan inte garantera det. Tänk på att det vid t.ex. julhandeln kan uppstå förseningar.

 1. Varubrev 1:a klass
  Detta fraktsätt är endast tillgängligt om produkterna i varukorgen är av sådan karaktär att de lämpar sig för varubrev. Levereras till brevlåda/brevinkast alternativt postombud. Vid leverans till postombud kan ibland avisering utebli. Kontakta ditt postombud och medtag kolli-id. Leveranstid 2 - 4 dagar. 
 2. PostNord 
  Spårbar frakt. Möjlighet att välja utlämningsställe. Leveranstid 2 - 5 dagar.     

Så fort din försändelse lämnat vårt lager får du ett bekräftelsemail, innehållandes kollinummer och spårningslänk. Varje genomförd och godkänd beställning genererar per automatik en orderbekräftelse. Den vanligaste anledningen till att orderbekräftelse och leveransbesked uteblir är att man i samband med beställningen har råkat uppge en felaktig mailadress. Kontrollera gärna skräpposten för säkerhets skull.

OBS! Kom ihåg att hämta ut ditt paket i tid. Om paketet kommer tillbaka till oss som outlöst paket så förbehåller vi oss rätten att fakturera dig en avgift om 250 kr för att täcka avgifter och administrativa omkostnader.