1. Tvätta håret noggrant med schampo för att bli av med ämnen som kan blockera behandlingen. Handdukstorka därefter ordentligt. Borsta igenom ditt hår med en vanlig hårborste för att reda ut eventuellt trassel.
  2. Klipp av hörnet på påsarna och häll innehållet från No. 1 (pulver) och No. 2 (vätska) i mixflaskan, No. 3. Fyll ljummet vatten upp till strecket på flaskan, sätt på munstycket och skaka ordentligt tills du ser att blandningen har löst sig.
  3. Täck axlar/nacke med en handduk för att skydda din hud. Dela upp håret och spraya passé för passé, från rot till topp. Sprayen behöver inte sitta i under en viss tid för att ge effekt. 
  4. Sätt på UV-borsten och borsta noggrant igenom hela ditt hår med ljuset på för att aktivera de reparerande molekylerna. Håret ska täckas med UV-ljuset minst en gång. Om du är osäker på om du missat en del, borsta igen.
  5. Skölj ur håret med vatten och avsluta behandlingen med valfritt balsam för att föra in fukt i håret igen. Om du har väldigt skadat hår, se rutan på baksidan. Effekten av behandlingen känns tydligast efter 2–3 dagar då ditt hår är i sin vanliga rutin igen.

Om ditt hår är väldigt skadat kan du göra ytterligare en behandling efter en vecka när håret återigen är i sin vanliga rutin och du kan känna om det fortfarande känns väldigt skadat. Vi rekommenderar inte att göra fler behandlingar än så med så kort intervall, utan sedan gör du ytterligare behandling efter 6-8 veckor.

 

Produktinformation

No. 1
Ingredienser: Methacrylolyl hydrolysed soy protein, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Polylysine, Citric acid

No. 2
Ingredienser: Aqua, Hydroxyethoxy Benzoyl Isopropanol

Varning: Förvaras utom räckhåll för barn.

UV-borste
Borsten drivs av två AA-batterier (medföljer).

UV-borsten har designats och testats i Sverige, och är ofarlig för ögon och hud.

Borsten utgör inte någon risk för användaren.

Borsten tål vatten, men bör inte användas under rinnande vatten.

Ladda ner användarmanual