1. Tvätta håret med valfritt schampo och handdukstorka det ordentligt. Borsta igenom håret med en vanlig hårborste för att reda ut eventuellt trassel. 
  2. Häll innehållet från No. 1 och No. 2 i sprayflaskan. Fyll på med vatten till strecket på flaskan (30 ml) och sätt på munstycket. Skaka försiktigt tills blandningen löst sig i flaskan.
  3. Täck axlar/nacke med en handduk för att skydda huden. Spraya igenom håret från rot till topp. Var noga med att sprayen täcker hela håret. Sprayen behöver inte sitta i under en viss tid för att ge effekt.  
  4. Sätt på UV-borsten och borsta noggrant igenom hela håret med ljuset på. Ljuset ska täcka hela håret minst en gång. 
  5. Skölj ur håret med vatten och avsluta behandlingen med valfritt balsam. Full effekt syns 2-3 dagar efter behandlingen. 

  Hjälper skadat hår

  Om du har skadat eller torrt hår och känner att "mitt hår går av". Så kan du reparera skadat hår genom att göra ytterligare en behandling efter en vecka när håret återigen är i sin vanliga rutin och du kan känna om det fortfarande känns väldigt skadat eller om du inte har fått mindre kluvna toppar och mer volym i håret. Vi rekommenderar inte att göra fler behandlingar än så med så kort intervall. Utan sedan gör du ytterligare behandling efter 6-8 veckor för att gå från slitet hår till glansigt hår. Det här är även ett bra schampo för färgat hår.

  Vanliga frågor om behandlingen

  Vilka batterier behöver jag till borsten?
  Du behöver två AA-batterier. 

  Hur monterar jag batterierna i UV-borsten?
  Batterierna monteras med minus ( – ) i riktning uppåt mot borsthuvudet. 

  Hur mycket vatten ska jag fylla på?
  Du ska fylla på vatten till strecket på flaskans etikett. 

  Hur ofta ska jag använda Eyracure True Hair Repair? 
  Behandlingen varar upp till 8 veckor och därefter kan du göra om den. 

  Mitt hår är väldigt skadat, kan jag använda två doser? 
  Om ditt hår är väldigt skadat kan du behöva två täta behandlingar för att få full effekt på torrt och frissigt hår. Läs ovan hur du applicerar två doser.

  Behöver jag tvätta håret innan behandlingen? 
  Ja, behandlingen ska inledas med schamponering för att öppna upp hårstråt och ge fukt till håret. Använd därefter Eyracure och avsluta med balsam.

  Kan jag spara misten efter att jag har blandat den? 
  Misten bör konsumeras inom 48 timmar från det att den blandats då vill att den ska vara så naturlig som möjligt och bara innehåller en väldigt liten mängd naturlig konservering. Vi rekommenderar dock att använda hela dosen direkt. 

  Behöver misten sitta i under en viss tid? 
  Nej, du behöver bara applicera sprayen och borsta direkt efter.