Steg 1. Schamponera och borsta igenom ditt hår
Tvätta håret noggrant med schampo för att bli av med ämnen som blockerar behandlingen. Handdukstorka håret ordentligt.

Steg 2. Blanda mixen
Klipp av hörnet på de två påsarna. Häll innehållet från No. 1 (pulver) och No. 2 (vätska) i mixflaskan - No. 3. Fyll upp ljummet vatten till strecket på flaskan. Sätt sedan på munstycket och skaka ordentligt tills du ser att blandningen har löst upp sig.

Steg 3. Spraya igenom håret
Dela upp ditt hår och spraya igenom det noggrant från rot till topp. Sprayen behöver inte sitta i en viss tid för att ge effekt.

Steg 4. Borsta håret med din UV-borste
Sätt på UV-borsten och borsta igenom ditt hår noggrant. Se till att UV-ljuset täcker hela håret minst en gång.

Steg 5. Skölj och balsamera
Skölj ur håret och avsluta med valfritt balsam för att återinföra fukt i håret. Efter genomförd behandling märks tydlig effekt efter 2–3 dagar - när ditt hår är i sin vanliga rutin igen.

Om ditt hår fortfarande känns väldigt skadat efter 3 dagar kan du göra en till behandling efter en vecka. Låt håret sedan vila och återgå till behandling var 6-8 vecka.

    Hjälper skadat hår

    Om ditt hår är i dåligt skick efter t.ex en blekning är intensivkuren med Eyracure räddningen för dig. Du upprepar behandlingen redan efter en vecka för att uppnå bästa resultat. Återgå sedan till en behandling var 6-8 vecka för att fortsätta din resa till ett friskt och glansigt hår.