1. Schamponera och borsta igenom ditt hår
Tvätta håret noggrant med schampo för att bli av med ämnen som kan blockera behandlingen. Handdukstorka därefter ordentligt. Borsta igenom ditt hår med en vanlig hårborste för att reda ut eventuellt trassel. 

2. Blanda mixen
Klipp av hörnet på påsarna och häll innehållet från No. 1 (pulver) och No. 2 (vätska) i mixflaskan, No. 3. Fyll ljummet vatten upp till strecket på flaskan, sätt på munstycket och skaka ordentligt tills du ser att blandningen har löst sig. 

3. Spraya igenom håret
Täck axlar/nacke med en handduk för att skydda din hud. Dela upp håret och spraya passé för passé, från rot till topp. Sprayen behöver inte sitta i under en viss tid för att ge effekt.  

4. Borsta håret med din UV-borsten
Sätt på UV-borsten och borsta noggrant igenom hela ditt hår med ljuset på för att aktivera de reparerande molekylerna. Håret ska täckas med UV-ljuset minst en gång. Om du är osäker på om du missat en del, borsta igen.

5. Skölj och balsamera
Skölj ur håret med vatten och avsluta behandlingen med valfritt balsam för att föra in fukt i håret igen. Om du har väldigt skadat hår, se rutan på baksidan. Effekten av behandlingen känns tydligast efter 2–3 dagar då ditt hår är i sin vanliga rutin igen.  

    Hjälper skadat hår

    Om ditt hår är väldigt skadat från till exempel blekning, det är mycket torrt eller att du känner ”mitt hår går av” kan du börja med en intensivkur och göra ytterligare en behandling efter en vecka när ditt hår återigen är i sin vanliga rutin. Vi rekommenderar inte att göra fler behandlingar än så med kort intervall. Vänta 6 – 8 veckor innan du gör din nästa behandling och fortsätter din resa från slitet hår till glansigt hår!