Så hjälper Eyracure med torrt hår under vintern!

Så hjälper Eyracure med torrt hår under vintern!

Dagarna börjar sakta bli ljusare, men värmen känns alldeles för långt borta. Luften är torr, huden är torr, håret är torrt. Varför är det så? Kylan försämrar redan torrt hår - och hudens, förmåga att behålla fukt till håret. Även växlingen mellan kallt väder ute och varm luft inne kan ge ett torrt och slitet hår. Men det listan är inte slut än. Under vintern kan du uppleva besvär som sköra toppar, mjäll eller fett eller frissigt hår.

Hur kan Eyracure hjälpa ditt torra hår?
Ett skadat hår har ett öppet fjällskick vilket påverkar hårets förmåga att behålla fukt. Men det betyder inte att håret inte kan återställas - det kan bara inte göra det på egen hand. I BOND REPAIR HAIR TREATMENT, som kan ses som en mirakelkur för torrt hår, hittar du vår magiska molekyl BioLAP-20 vars uppbyggnad är snarlik hårets egna struktur. Detta kan vara den bästa hårinpackningen du kan använda hemma. Tack vare den låga molekylvikten kan denna hårinpackning för skadat hår ta sig in och reparera håret från insidan och ut, vilket stänger fjällskicket och gör hårstråt slätt och tätt igen. Med fukt som stannar kvar i hårstråt blir det mindre statiskt, topparna blir starkare och håret kan stå emot nya skador bättre!

Fler tips i vintertider
Med hela, friska hårstrån kommer du en lång väg. För att boosta upp ytterligare rekommenderar vi att lägga till en riktigt återfuktande hårinpackning hemma i din rutin. Det finns inget som heter för lite fukt till håret i vintertider! Om du kämpar med fett hår och mjäll är vårt tips att investera i produkter för torrt hår som en AHA-syra som exfolierar hårbotten och får bort smuts och döda hudceller. En friskt hårbotten ger de bästa förutsättningarna för ett friskt och glansigt hår!

Tillbaka till blogg