Reparera skadat hår hemma – på bara 10 minuter

Reparera skadat hår hemma – på bara 10 minuter

Håret är torrt och slitet. Hur mycket du än tar hand om det så blir det inte bra. Det enda som återstår är att klippa av det, eller? Lugn i hårstormen, det finns ett effektivt sätt att reparera skadat hår – utan att du behöver gå till frisören och klippa av det.

Känns ditt hår torrt, håret går av lätt – och tovar det sig snabbt? Då har du förmodligen skadade hårstrån. Skadat hår uppstår av flera olika anledningar. De vanligaste orsakerna är värmeredskap som till exempel plattång, slarvig borstning och kemiska behandlingar som färgning eller blekt hår.

Balsam och inpackningar är kortsiktiga lösningar som inte reparerar torrt och skadat hår på lång sikt. Många tror att den enda lösningen är att klippa av håret för att försöka rädda det som räddas kan. Men det stämmer inte.

Du kan skydda håret mot framtida hårskador genom att ta hand om det på rätt sätt. Var varsam när du borstar ditt hår, undvik värmestyling i håret och använd värmeskydd om du känner att du vill styla med värmeredskap eftersom det annars ger skört hår. Men det finns även en enkel lösning som reparerar ditt hår utan att du behöver klippa av det.

Enkel behandling hemma

Ett friskt hår är uppbyggt av protein som består av aminosyror som är bundna till varandra. Det som händer när håret skadas är att bindningarna mellan aminosyrorna bryts. Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT är en ny behandling som att reparerar de trasiga bindningarna i håret som orsakar kluvna toppar och skador på hårstrået.

Så här använder du Eyracure

Eyracure reparerar skadade hårstrån från grunden. Du gör behandlingen själv hemma. Använd tio minuter med cirka fyra veckors mellanrum.

5 enkla steg från skadat hår till ett friskare hår

  1. Tvätta med schampo och skölj. Använd inte balsam. Handdukstorka ditt hår tills det är fuktigt.
  2. Spraya hela flaskan med BOND REPAIR HAIR TREATMENT i håret. Börja med topparna.
  3. Slå på BioLAP - 20 activator brush. Borsta igenom hela håret minst en gång
  4. Skölj håret med vatten
  5. Applicera Hydrating Boost i håret. Låt verka i 3 - 5 minuter innan det sköljs ur.

Det här är Eyracure

Eyracure passar alla hårtyper och är framtaget av forskare. Behandlingen reparerar håret på djupet samtidigt som det är fritt från sulfater och parabener. Eyracure innehåller molekyler som sprayas på håret och som aktiveras med en BioLAP-20 activator brush. Du sprayar molekylerna i håret och lyser med UV-strålarna från BioLAP-20 activator brush. En behandling med Eyracure tar cirka 10 till 15 minuter. Redan efter en behandling kan du se och känna skillnad på ditt skadade hår upp till fyra veckor.

Tillbaka till blogg