Hur du undviker skadat hår under vintern!

Hur du undviker skadat hår under vintern!

1. Vinteruniformen
Med minusgraderna kommer vantar, halsdukar och varma jackor - den klassiska vinteruniformen. Höga kragar och halsdukar skapar friktion som skadar håret genom att rugga upp delar av fjällskiktet. Resultatet blir ett statiskt och trassligt hår som är det hår som går av oftast.

Undvik skador såhär: : Försök stoppa håret under jackkragen för att skydda det och var noga med att återfukta håret. Förebygg skador genom att regelbundet använda Eyracure BOND REPAIR HAIR TREATMENT den bästa hårbehandling för skadat hår som finns!

 2. Isande toppar och skadat hår

Du har hört det 100 gånger, men det finns en sanning i det; gå inte ut med blött hår. För det första påverkas din hårbotten negativt eftersom den blir instängd i ett kallt, blött hår vilket kan leda till obalans. För det andra är det otroligt påfrestande på topparna. Är det minusgrader ute kommer vattnet bli till is och expandera vilket skadar hårstråna.

Undvik skador såhär: Gå inte ut med blött hår eftersom det ger slitet hår!

3. Torr luft = torrt hår
Finns för mycket återfuktning denna torra årstid? Skulle inte tro det! Oavsett om det handlar om din hud eller ditt hår är återfukta ett måste för håret. Satsa på att maxa håret med återfuktande produkter för att undvika torrt och skört hår som blir slitet och frissigt hår väldigt snabbt!

Undvik skador på håret såhär: Eyracure Balancing Care Conditioner passar perfekt till vardags för dig med torrt, skadat hår då det ger djup näring och innehåller stärkande arganolja.

Tillbaka till blogg