Professionals, stylister och frisörer

Eyracure är det självklara valet för dig som arbetar inom hårbranschen och vill erbjuda dina kunder en tjänst utöver det vanliga. Du och dina kunder kommer häpna över de fantastiska resultaten som Eyracure ger!  Med Eyracure kan du erbjuda dina kunder en behandling som är miljövänlig, skonsam och som ger riktiga och hållbara resultat. Eyracure är tillverkat i Sverige och är veganskt och cruelty free. Bli en del av Eyracure och ta del av dina rabatter som professional och låt oss berätta mer om vad vi kan göra för dig.

Bli en del av Eyracure!

Maila oss på info@eyracure.com för att veta mer och lägga beställningar.

För dig inom hårvårdsbranchen

Eyracure är en produkt som ger riktiga resultat och som fungerar för alla hårtyper. På grund av fysiska och kemiska behandlingar lider miljontals människor av hårfiberskador som leder till frissigt, trasigt och glanslöst hår. Det finns mängder med produkter på marknaden som lovar mycket, men vi vågar lova att Eyracure fungerar på riktigt!

Eyracure är en vetenskapligt beprövad produkt för hårreparation. Produkten skyddar håret med hjälp av miljövänliga molekyler. Eyracure reparerar de trasiga bindningarna i håret som orsakar kluvna toppar och skador på hårstrået. Genom dess reparerande egenskaper hjälper Eyracure håret att återfå sin styrka. Efter behandlingen får det skadade håret tillbaka alla sina ursprungliga egenskaper och lämnar håret mjukt, glansigt och starkt!

Behandligen påverkas inte av tidigare behandlingar och fungerar på färgat, blekt, lockigt som rakt, tjockt som tunnt. Det är en enkel och tidseffektiv behandling som ger resultat direkt.