Arvostelut

Based on 72 reviews
76%
(55)
13%
(9)
4%
(3)
1%
(1)
6%
(4)
Känns bra!

Har använt en gång och mitt hår känns glansigt och mycket lätt att hantera!!

Varför hittade jag inte detta tidigare

Wow, säger jag bara!

Har ett hår som kortfattat beskrivet är värsta tänkbara trassel. Detta var sista utvägen innan saxen var ett måste. Så värt pengarna!

Detta slutar jag inte med!!!!

Jag har testat Olaplex, k18 och keratinbehandlingen men inget slår detta! Helt fantastiskt. Jag har gjort tre behandlingar nu, och mitt hår har blivit bättre och bättre. Från ett skatbo till ett glansigt svall som känns som att det klarar så mycket mer än tidigare. Hade problem med att håret bara gick av i axellängd, men efter att ha använt detta i 4 månader (känner effekt ca 5 v), har det vuxit en bra bit längre. Rekommenderar detta till ALLA!

Det känns att den funkar 😊 men jag önskade att få mer info om hur länge jag ska vänta innan jag sköljer håret efter att ha produkten i håret.

WOW!!!!!

WOW!! Räddade mitt hår, detta var min sista utväg annars hade jag klippt mitt långa hår. Mitt var så slitet (vita fläckar överallt) ALLT är nästan borta 90%. Nästa gång jag gör den kommer allt vara borta. Är lyckligast. Funkar 150%

Oj

Inget trassel, fluffigt och glansigt. Det funkar! Varför köpte jag bara ett packet!!!

Rekommenderar

Mitt hår har varit rejält slitet efter div färgbehandlingar och värmestyling. Efter en behandling känns håret nu starkare, friskare och mer glansigt! Kommer absolut använda igen och kan verkligen rekommendera produkten!

Superbra

Har tjockt, frissigt, ostyrigt hår med självfall. Borde klippt de slingade, slitna topparna för 6 månader sedan.
Gjorde två behandlingar efter rekommendation med jättebra resultat. Har nu starkt, mjukt och lättborstat hår. Faktiskt riktigt bra resultat. Kommer fortsätta med detta.

Så bra!

Så bra

Uppfyller mina förväntningar utomordentligt väl , köpt en omgång till 😁 och dottern var också nöjd, dock inte lika god effekt som på mitt hår men hennes var välskött från början men hon har fina tunna hårstrån!

Amazing effect on damaged and frizzy hair!

I've tried this product on my hair in both conditions, deeply damaged after hair dye and when it's dry and frizzy. And it worked perfectly fine for both scenario! I could feel how smooth and soft my hair became directly after the treatment, and the effect is long lasting. I'd definitely recommend this product! ;)

Loved it!

Personally, I think this is the best product for damaged hair! Specially for those who apply hair dye regularly which can be a major cause for hair damage. I had lots of split ends but now my hair feels healthier, damage-free and full of life. I finally found the product that suited my hair. Really amazing 🤩

Jag är väldigt nöjd med hårbeahndligen!

Jag märkte skillnad direkt mitt annars så väldigt tjocka och långa hår som brukar trassla sig blev lättare att utreda och glansigare och mjukare men jag gillar inte spray flaskan som medföljer det är svårt att i vissa vinklar få ut något alls av vätskan med den sprayen så en ny lättare spray flaska skulle underlätta ifall ni kan ha det i åtanke tack!

Jätte bra hår behandling!

Jag älskar den här hårbehandligen jag har så mycket hår och väldigt tjockt och långt hår så det blir lätt trassligt men efter bara en behandling som jag nyss gjort så känner jag skillnad redan jag kommer absolut göra den här hå behandlingen vart 8:e vecka men miss med spray flaskan tycker jag det är väldigt svårt att spraya håret med en spray flaska som slutar fungera då och då så bättre spray flaska skulle önskas annars är jag jätte nöjd!😊❤️

Fantastisk

Både jag och min dotter har provat den, redan när man sköljde ut håret kände man att det var mjukare. Håret känns lättare och friskare dagen efter. Vi är jätte nöjda och kan absolut rekommendera detta kit :)

Mycket nöjd!

Fungerade utmärkt för mig som har tunna hårstrån. Det kändes tjockare och såg friskare ut. Kommer definitivt att beställa igen.

Gåva till dotter

Efter att ha provat själv med ett utmärkt resultat har jag nu köpt till min dotter också! Härligt att kunna ge bort en sådan här fantastiskt produkt!

Mindre friss i lockigt hår

Har lockigt, torrt hår som inte klippts på länge pga pandemin. Märkte positiv skillnad efter en behandling men behövde ytterligare en behandling för att nå maximalt resultat. Betydligt mindre frissigt hår! I like.

Det funkar

Jag var skeptisk efter att ha testat olika andra produkter men detta fungerar ju.

M
Start of great hair
Madeleine B.
Bästa hittills!

Har prövat många dyra kända märken men detta gav direkt resultat! Grattis till en bra produkt!

Barn på nytt ca 7 år är nu 65 år

Håret känns helt, rinner mellan fingrarna. Hårstråna bryts inte av. Har inte upplevt att jag tappar håret från roten. Hoppas att få ett helt hår utan avbrutna strån. Mirakel???????

I LOVED IT!

I have an Indian hair, frizzy and with dry ends. It’s been more than 10days I have tried this treatment. Since then, I cannot stop feeling my hair. My hair look stronger, brighter and the tips of hair looks healthier. I can’t believe how well it worked as I could feel the effect immediately after treatment. Eyracure made my hair feel alive again!

Nice product

My hair feels soft,silky and shiny after using eyracure. The product has definitely a long lasting effect on my hair.

Återkommer

Jag har inte gjort den ännu, färgade just mitt hår, jag återkommer om ca 1 mån