Henkilötietojen suojaaminen

Sinun on voitava luottaa siihen, että henkilötietojasi säilytetään turvallisesti ja vastuullisesti kanssamme (Eyracure).

Henkilötietoja jaetaan vain Hénsus AB: n sisällä, emmekä välitä henkilötietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole laillista velvollisuutta tehdä niin tai jos muuten hyväksyt tämän. Emme myöskään kerää henkilökohtaisia tietoja muista paikoista ilmoittamatta niistä tilausten, asiakastutkimusten tai vastaavien yhteydessä. Mikään henkilökohtaisista tiedoista, joita keräämme sinusta, ei ole arkaluontoisia.

Alla voit lukea lisää siitä, miten keräämme henkilötietojasi, kuinka tallennamme niitä, eikä vähiten siitä, miten pääset käsiksi ja / tai palautat henkilökohtaisia tietojasi.

 

Näin käytämme henkilötietojasi

Käytämme pääsääntöisesti antamiasi tietoja tehdä sopimuksen kanssasi. Se voi esimerkiksi olla yhteydessä siihen, että voimme lähettää sinulle uutiskirjeitä tai tarjouksia pyynnöstäsi ja että voimme lähettää tilaamasi tuotteet oikeaan osoitteeseen.

Keräämiämme tietoja käytetään: 

  • Tavaroiden toimitus (nouto tehdään kanssasi tehdyn sopimuksen täyttämiseksi)
  • Uutiskirjeiden lähettäminen ja muu markkinointi (vain suostumuksellasi)
  • Analyysi ja tilastot, koska olemme kiinnostuneita tuntemaan asiakkaamme parhaalla mahdollisella tavalla ja varmistamaan, että sinä ja muut asiakkaat saatte mahdollisimman hyvän kokemuksen eyracure.com -sivustolta
  • Turvallisuus, koska painotamme suuresti eyracure.com-sivuston käyttöä ja mahdollisten väärinkäytösten tutkimista

Säilytämme henkilötietojasi viisi (5) vuotta, ellei toisin sanota. Jos käsittelemme tietojasi suostumuksesi perusteella, säilytämme tiedot vain siihen asti, kunnes peruutat suostumuksesi. Viimeksi mainittuun liittyen pidätämme tietosi, kunnes a) valitat ilmoitustasi, b) vastustat tietojesi käyttöä tai c) emme ole käyttäneet tietojasi viimeisten 24 päivän aikana kuukaudet. 

Ota meihin yhteyttä:

  • et ole varma, mitä tietoja olemme keränneet sinusta
  • haluat, että sinusta kerätyt tiedot korjataan
  • haluat poistaa sinusta kerätyt tiedot
  • haluat vastustaa suoramarkkinointia tai vastustaa henkilötietojesi käsittelyä tiettyjen erityistilanteiden tai erityistilanteen perusteella
  • haluat rajoittaa kerättyjen tietojen käytön vain puhtaaseen tallennukseen (rajoitettu henkilötietojen käyttö)
  • haluat, että sinusta kerätyt tiedot välitetään jäsennellyssä, yleisessä ja koneellisesti luettavassa muodossa itsellesi tai kolmannelle. juhla

Yhteystietomme löytyy osiosta "Kuka on vastuussa tiedoistasi?".

Kun käsittelemme henkilötietojasi, yllä olevat ovat myös sinun oikeuksiasi.

Turvallisuutesi vuoksi haluamme, että otat meihin yhteyttä muun muassa. anna vastaväitteiden yhteydessä yksi tai useampi henkilökohtainen tieto vahvistaaksesi olevasi sinä.

Jos haluat vastustaa suoramarkkinointia sähköpostitse, sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä, koska voit noudattaa vain yksilöllisiä ohjeita uutiskirjeitä.

 

Kuka on vastuussa tiedoistasi?

Ellemme tarjoa muita tietoja henkilötietojesi keräämisestä, olemme rekisterinpitäjiä osoitteessa eyracure.com:

Hénsus AB
Idögatan 30B
582 78 Linköping

Sähköposti: info@eyracure.com

Olemme vastuussa kaikista henkilötiedoista voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. 

 

Missä ja miten tallennamme tietojasi

Tallennamme henkilötietojasi turvallisesti ja luottamuksellisesti palvelimille valvotuissa tiloissa Euroopan talousalueella (ETA).

 

Valitus

Jos uskot, että Hénsus AB käsittelee tietojasi väärin, ota meihin yhteyttä (etsi yhteystietomme yllä olevasta osiosta). Tietysti sinulla on myös mahdollisuus valittaa sinua koskevien tietojen käsittelystä lähettämällä valitus Ruotsin tietotarkastukselle, Box 8114, 104 20 Tukholma tai www.datainspektionen.se.

 

Muutokset ja päivitykset

Bl.a. Internetin, lainsäädännön ja henkilötietojesi käsittelyn nopean muutoksen vuoksi voi olla tarpeen tai asianmukaista tehdä muutoksia tähän tietosuojakäytäntöön. Jos teemme merkittäviä muutoksia käytäntöön, ilmoitamme sinulle siitä eyracure.com -sivustolla ja ottamalla sinuun yhteyttä rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella.

Tämä sivu päivitettiin viimeksi toukokuussa 2020.

 

KEKSIT

Eyracure.com-sivustolla keräämme tietoja kahdella tavalla:

-Käyttäen evästeitä (lisätietoja evästeistä seuraavassa osassa)

-Anna itse tietoja uutiskirjeen tilaamisen yhteydessä

Eväste on pieni tekstitiedosto, joka on tallennettu tietokoneellesi, jotta laite voidaan tunnistaa seuraavilla käynneillä.

Lähes kaikki verkkosivustot käyttävät evästeitä, mukaan lukien pankit, veroviranomaiset jne., Koska evästeet auttavat parantamaan käyttökokemusta. Tämä voi olla esimerkiksi yhteydessä siihen, että haluat tiettyjen käyttäjäasetusten tallentamisen, jos haluat, että tietyt käyttäjänimet ja / tai salasanat muistetaan jne.

Evästeet tallennetaan tietokoneellesi automaattisesti vierailun yhteydessä eyracure.com, ja ne lähetetään selaimesi (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Opera jne.) Ja verkkopalvelimen välillä.

Jos et hyväksy evästeiden käyttöä, sinun on tiedettävä, että saatat menettää joitain käteviä ominaisuuksia, jotka on sisällytetty eyracure.com-sivustoon. Sinua saatetaan esimerkiksi pyytää antamaan samat tiedot useita kertoja yhden tai useamman käynnin aikana, koska emme voi tallentaa tietojasi ilman evästeitä.

Jos et halua, että evästeet meiltä tai muilta verkkosivustoilta tallennetaan tietokoneellesi, voit helposti poistaa olemassa olevat evästeet. Jos käytät tietokonetta uudemmalla selaimella, tee se käyttämällä pikanäppäintä CTRL + VAIHTO + POISTA.

Jos pikanäppäin ei toimi tai sinulla on MAC, voit napsauttaa alla olevaa selainta saadaksesi apua. 

-Internet Explorer

-Microsoft Edge

-Mozilla Firefox

-Google Chrome

-Ooppera

-Safari- ja iOS-laitteet

-Android

-Windows 7 (puhelimet)

 

Evästeet Eyracure.com -sivustolla

Käytämme evästeitä voidaksemme pitää väestötietoja ja käyttäjiin liittyviä tilastoja Eyracure.com-sivuston kävijöistä. Siksi meillä on myös mahdollisuus mukauttaa sisältö erityisesti sinun ja muiden käyttäjien etujen mukaiseksi.

Käytämme mm. ns. ensimmäisen osapuolen evästeet - eli evästeet, jotka verkkosivusto itse sijoittaa. Tämä on mm. evästeet, jotka seuraavat / muistavat ostoskorisi tuotteita, evästeet, jotka muistavat nimesi, osoitteesi jne. jotta sinun ei tarvitse kirjoittaa niitä uudelleen joka kerta, kun ostat tai vastaavaa, mikä antaa sinulle paremman ja sujuvamman käyttökokemuksen.

Kolmannen osapuolen evästeet

Parhaan käyttökokemuksen tarjoamiseksi ja etenkin jotta voimme näyttää sinulle mahdollisimman osuvaa sisältöä, käytämme seuraavia valittuja kolmannen osapuolen evästeitä.

- Raptor-evästeitä käytetään käyttäjän käyttäytymisen seuraamiseen, mikä tarkoittaa mm. tarjoaa mahdollisuuden näyttää sinulle mahdollisimman asiaankuuluvaa sisältöä verkkosivustolla ja sähköpostitse. Jälkimmäinen pätee vain, jos tilaat uutiskirjeemme.

- Cloudflare-evästeitä käytetään yksittäisten käyttäjien tunnistamiseen jaettujen IP-osoitteiden takana, jotta turva-asetukset voidaan antaa käyttäjän tasolla - tämä voi tapahtua esimerkiksi vierailun yhteydessä kahvilassa, jossa jaat IP-osoitteen muiden vieraiden kanssa, mutta missä tietokoneeseen / kosketuslevy / puhelin tunnistaa CloudFlare evästeet ja sinun ei näin ollen pitää vahvistaa salasanoja tai vastaavia. Cloudfare-evästeet eivät vastaa selaimesi käyttäjätunnukseen, eikä henkilökohtaisia tietoja tallenneta.

- Bing-evästeitä käytetään kohdistamaan paremmin mainoksia asiaankuuluvan sisällön kanssa Microsoftin mainosverkostossa. Lisäksi näitä evästeitä ei käytetä henkilökohtaisten tietojen keräämiseen.

- Google-evästeitä käytetään voidakseen analysoida käyttäjien käyttäytymistä Googlen analyysityökalussa, Google Analyticsissa, tai pystyä tarjoamaan osuvampaa markkinointia Googlen hakukoneessa. Vaikka rekisteröisimme IP-osoitteesi, se nimettömäksi ennen sen lähettämistä Googlelle. Alla on lisätietoja siitä, mitä evästeitä Google Analyticsissa käytetään ja mikä niiden käyttöikä on Developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage . Sinulla on mahdollisuus kieltäytyä Google Analyticsista asentamalla tämä pieni laajennus selaimeesi: Tools.google.com/dlpage/gaoptout

- Facebook-evästeitä käytetään pystyttämään toimittamaan ja kohdistamaan osuvia mainoksia ja jotta voimme paremmin analysoida markkinointimme tehokkuutta Facebookissa verrattuna muihin mainospalveluihin. 

Jos et halua, että Facebook, Google ja muut kumppanimme keräävät tietoja käyttäytymisestäsi, voit kieltää nämä evästeet selaimessasi. Teet tämän seuraavalla sivulla: Youronlinechoices.com

Pikselit

Käytämme Facebook-pikseleitä voidaksemme seurata toimintoja, kuten ilmeistä kiinnostusta luokkiin ja tuotteisiin tai ostaessamme. Tämä tarkoittaa, että voimme tunnistaa sinut ja optimoida Facebook-markkinointimme esimerkiksi näyttää sinulle kiinnostavimpaan sisältöön liittyvän sisällön.

 

VARAUKSET

Kaikki eyracure.com-sivustolla tehdyt sopimukset tehdään ruotsiksi ja Hénsusin välillä AB.