Reviews

Reviews

We know it may sound too good to be true, but the thing is, it's true. Read about our customers' experiences and share your own!
Based on 92 reviews
76%
(70)
12%
(11)
7%
(6)
1%
(1)
4%
(4)
Bra!!

Håret får sig ett lyft!

Mitt hår fick ett het nytt liv var väldigt tortt innan

Six months of great hair

Wow-känsla

Äntligen något som verkligen fungerar!

Bästa hårprodukten jag testat! Det är rena rama magin för håret! Är Helt chockad över resultatet, så otroligt bra!!

Lyxigt, enkelt och fungerar!

Jag blev överraskad över hur lätt det var att göra behandlingen.
Jag upplever mitt hår smidigare och mjukare med mer lyster. Jag tycker inte att det är lika "frissigt" längre.
Jag kommer att göra detta igen!

Ger resultat efter andra behandling

Efter första behandling märkte jag ingen större skillnad men efter andra blev jag faktiskt positivt överraskad då jag fick mindre slitet hår, mindre synliga kluvna toppar och håret är så lättkammat. Ge inte upp hoppet efter första försöket då det som sagt kan krävas på behandlingar

Is this for real? 😱😱😱

Jag var mkt skeptisk, läste mängder av recensioner och påverkades något mer av de få negativa kommentarerna än majoriteten av de positiva. Tänkte skam, but little did i know att denna produkt ska hjälpa mitt hår något väldigt extremt. Av allt jag prövat hittills så har denna fått mitt hår att kännas såååå mkt bättre. Haft tuggummihår efter alla års blonderingar och avfärgningar etc. Mitt hår gick bara av och jag fick en ofrivillig hockeyfrilla 🤣 Nu känns det som att jag nog äntligen kan låta håret växa utan att behöva leta produkter som ska hjälpa på traven. För vem vill egentligen raka av sig allt och börja om? 😅

Magi för slitet hår

Efter många starka blekningar var mitt långa och tjocka hår väldigt torr och jag ville inte klippa av det.
Använde denna kur och mitt hår är så fräscht och känns som silke igen!

Eyracure

Håret ser och känns fint och fylligt ut redan efter första gången

M
Start of great hair
Madeleine T.
Kanonbehandling

Fick extremt torrt hår efter sommaren. Trots att jag klippte topparna efter så blev det inte direkt bättre. Körde en behandling och märkte markant skillnad men håret var fortfarande väldigt torrt på vissa ställen. Körde en behandling till efter 1 1/2 vecka efter första behandlingen och nu känns håret mjukt, följsamt och lent igen. Är supernöjd med Eyracure! Har kört Olaplex genom åren men just nu känns det som detta funkar bättre faktiskt samt att det är suveränt att kunna köra hemma själv. Ska bli intressant att se hur länge detta håller och hur resultatet blir nästa gång? Rekomenderas absolut!

Enkel användning

Blev positivt överraskad över att behandlingen var så enkel att utföra.
Jag har gjort en behandling och upplever att håret är mindre "frissigt" och lättare att kamma när det är vått.

Magiskt

Både jag och min dotter har använt detta och vi båda är lyriska över resultatet. Inte ens när jag är nyklippt känns håret så här bra.

Känns bra!

Har använt en gång och mitt hår känns glansigt och mycket lätt att hantera!!

Varför hittade jag inte detta tidigare

Wow, säger jag bara!

Har ett hår som kortfattat beskrivet är värsta tänkbara trassel. Detta var sista utvägen innan saxen var ett måste. Så värt pengarna!

Detta slutar jag inte med!!!!

Jag har testat Olaplex, k18 och keratinbehandlingen men inget slår detta! Helt fantastiskt. Jag har gjort tre behandlingar nu, och mitt hår har blivit bättre och bättre. Från ett skatbo till ett glansigt svall som känns som att det klarar så mycket mer än tidigare. Hade problem med att håret bara gick av i axellängd, men efter att ha använt detta i 4 månader (känner effekt ca 5 v), har det vuxit en bra bit längre. Rekommenderar detta till ALLA!

Det känns att den funkar 😊 men jag önskade att få mer info om hur länge jag ska vänta innan jag sköljer håret efter att ha produkten i håret.

WOW!!!!!

WOW!! Räddade mitt hår, detta var min sista utväg annars hade jag klippt mitt långa hår. Mitt var så slitet (vita fläckar överallt) ALLT är nästan borta 90%. Nästa gång jag gör den kommer allt vara borta. Är lyckligast. Funkar 150%

Oj

Inget trassel, fluffigt och glansigt. Det funkar! Varför köpte jag bara ett packet!!!

Rekommenderar

Mitt hår har varit rejält slitet efter div färgbehandlingar och värmestyling. Efter en behandling känns håret nu starkare, friskare och mer glansigt! Kommer absolut använda igen och kan verkligen rekommendera produkten!

Superbra

Har tjockt, frissigt, ostyrigt hår med självfall. Borde klippt de slingade, slitna topparna för 6 månader sedan.
Gjorde två behandlingar efter rekommendation med jättebra resultat. Har nu starkt, mjukt och lättborstat hår. Faktiskt riktigt bra resultat. Kommer fortsätta med detta.

Så bra!

Så bra

Uppfyller mina förväntningar utomordentligt väl , köpt en omgång till 😁 och dottern var också nöjd, dock inte lika god effekt som på mitt hår men hennes var välskött från början men hon har fina tunna hårstrån!

Amazing effect on damaged and frizzy hair!

I've tried this product on my hair in both conditions, deeply damaged after hair dye and when it's dry and frizzy. And it worked perfectly fine for both scenario! I could feel how smooth and soft my hair became directly after the treatment, and the effect is long lasting. I'd definitely recommend this product! ;)