Reviews

Based on 246 reviews
74%
(182)
10%
(24)
9%
(23)
4%
(9)
3%
(8)

Tycker att Balsamet borde vara större. Håret blir så bra

Räddat mitt hår

Eyracure är komplementet jag behövde för att få fräscht hår. Alla i min närhet frågar vad som hänt då min hårkvalité blivit bra sen 6 månader tillbaka. 10/10!

Extremt nöjd!

Håret går att reda ut extremt lätt både blött och torrt hår efter att använt eyracure, mycket nöjd! Bara balsam och schampoo räcker för mitt hår men har även gjort behandling med uv borste som va kanonbra👌🏻

Smooth

Efter första omgången blev mitt hår supermjukt, längtar till nästa behandling!

M
Refill subscription
Madeleine A.T.

Refill subscription

C
Start Set - 2 doses
Christin N.B.
Supernöjd

Efter bara en behandling märker jag skillnad! Mitt hår blev alltid frissigt dagen efter jag duschat det och borstar det dagen efter men inte längre 😊

Supernöjd

wow!! har använt K18 från frisörer ca 1 ggr i veckan under ca 1 månad. Men så testade jag startkitet från Eyracure och wow vilken skillnad. Ska bli väldigt intressant att se hur mitt hår ser ut om ett år, har beställt detta på abbonemang. Mycket nöjd.

V
Refill subscription
Veronika L.
Verkligen en boost för håret!!!

Hårkur i smidiga refillförpackningar. Lätta att ta med. Superbra att de kommer hem i postlådan med jämna mellanrum.
Lite svåra att få upp om man inte har sax, men innehållet är nästan gudomligt för håret!

bästa för mitt hår!

har färgat, blekt, lockigt och overall misshandlat hår så gör en eyracurebehandling varje månad och det har aldrig varit finare! mina curl patterns är finare, det känns tåligare och har växt väldigt mycket mer än jag förväntat mig under tiden jag använt eyracure. (det växer inte snabbare men varje hårstrå känns mer hållbart!)

enda anmärkningen jag har är att borsten fungerar ganska dåligt för mitt lockiga hår, speciellt då blandningen gör håret lite strävt och då fastnar gärna borstens piggar överallt. hade varit super om det lanserades en i tangle teezer-modell för oss med mer tovigt hår!

I
Refill - 5 doses
Irene Å.
Rekommenderas varmt

Super nöjd rekommenderas varmt

Glad för resultat

Mitt hår är nu väldigt glänsande och svartare! glad för detta resultat

Bästa behandlingen hittills!

Det var lätt att dra igenom håret (brukar vara svårt annars) och håret kändes mjukt och inte "risigt". Schampo och balsam är att rekomendera tillsammans med behandlingen <3

Healthy Hair Refill

ÄLSKAR

Haft aldrig haft bättre produkter till håret. Bästa jag någonsin testat. Håret blir så återfuktad och mjukt

J
Start Set - 4 doses
Jennelie J.
Håret känns superlent och fräscht efteråt!💕

Jättenöjd med produkterna.

Wow

Vilken jäkla skillnad! Mitt sönderblekta hår fick pkötsligt lite liv i sig. Älskart

J
Start Set - 2 doses
Jessica v.P.R.
Eyracure

En fantastisk produkt som ja kommer att fortsätta använda ❣️

Mycket bra

Sådan stor skillnad så bra för håret rekommenderar absolut
☆☆☆☆☆

Nöjd!!!

Fick chansen att prova eyracure. Hade efter sommaren en frissigt och torrt hår. Vilken skillnad det blev så nöjd , rekommenderar sara

Räddning för ditt hår efter sommaren

Mycket bra behandling som gör håret mjuk,len och frisk!
Effekten kommer redan efter första användning!

Använt 2 doser

Redan efter första dosen såg och kände jag skillnad. Mitt hår har varit katastrof sedan 2017, gjorde ett riktigt misslyckat frisörbesök som gjorde att jag tappade kvaliten fullständigt. Håret började gå av, även om jag klippte mig kortare och kortare gick det av, såg konstant slitet ut. Följt av mycket stress så fick håret inte återhämta sig. Fet hårbotten och supertorra längder. Efter 2 doser ser man tydligt en förbättring, inte bara jag ser och känner utan har fått kommentarer. Jag har axellångt hår nu och börjat ha utsläppet håret utan att skämmas. Jag har fått bättre struktur på håret.

Såå bra!!

Jag har använt de 1 gång och är otroligt nöjd. Jag hade blekt sönder mitt hår och oavsett hur mycket jag borstade de så blev där alltid tovor 20 min efteråt.. Men efter jag använt eyracure så har mitt hår varit lätt att reda ut och de håller sig som de ska så tack!

Min räddning till mitt hår. Använder det nu varje månad

Start Set - 2 doses

V
Start Set - 2 doses
Victoria S.
Över förväntan

Efter bara en behandling känns mitt torra hår sååå mjukt och lent. Första gången en produkt faktiskt håller vad den lovar.

×