Reviews

Reviews

We know it may sound too good to be true, but the thing is, it's true. Read about our customers' experiences and share your own!
Based on 201 reviews
72%
(144)
11%
(22)
10%
(20)
3%
(7)
4%
(8)
Eyracure 6 mån

Jag har testat 1gång och är jättenöjd med resultatet, känns som en djupgörande inpackning vilket jag behöver efter att ha gjort slingor och balayage. Jag låter nu håret vila från blekning och skall endast göra toning. Jag är förväntansfull för ännu bättre resultat om några månader då det är dags igen.

Över förväntan!

Helt sjukt hur bra det är! Har blekt sönder håret tidigare så halva håret är av vid öronen och halva är axellångt. Trodde inte på den här produkten förs men efter redan första behandlingen så vart tom håret som gått av helt lent (i vanliga fall brukar det vara så tort och sprött så bara man drar lite i det så går det av och ja hade lite stress för ja viste inte vad jag skulle göra för att de inte skulle gå av mer för man kan ju inte klippa det när det gått av så pass långt upp. Lite dyrt bara.

Bra produkt

Hade förväntat mig att mitt hår skulle bli lockigt efter första gången, jag har naturligt lockigt hår men det är väldigt långt så lockarna tyngs ner. Annars mycket bra produkt dock så har jag inget annat att jämnföras med då jag aldrig har använt någon typ av hårbehandling. Men håret kändes väldig lent efteråt och det blev mindre trassligt

Superbra

Den är superbra , jag börjar få mitt hår bättre och mjukare , . Fantastiskt

Super på många sätt

Otroligt nöjd speciellt på service hanteringen

Bra

Jag tycker att det gör skillnad. Får se hur det känns efter 6 månader

6 månaders behandling

Håret är så glansigt och inte lika stripigt. Jag har gjort en behandling men ser redan skillnad i kvalité och känsla!

M
Sprayflaska
Marianne W.

Jag har inte fått sprayflaskan levererad.

Super nöjd!

Riktigt bra produkt som håller det den lovar. Redan efter första användningen såg jag resultat, på mitt sönderblekta och torra hår. Kommer fortsätta med dessa!

Six months of great hair

Fantastisk kundservice

Jag är så nöjd med hela upplevelsen av Eyracure!
Jag har märkt en skillnad på håret men bara de första dagarna efter första och andra behandlingen. Jag har väldigt torrt hår med skadade toppar.
Hörde av mig till kundservice och fick veta att ibland tar det 5 doser för att se riktig förändring. De skickade sedan ut tre nya doser helt kostnadsfritt och jag fick sånt fint bemötande!
Jag är så nöjd och så imponerad!
Tack!

Mycket mjukare hår

Toppen

J
Refill
Jessica P.
Mjukt och glansigt hår

Som alltid, nöjd. 🌸

Dock lite feedback på förpackningen av finishinern; väldigt hård flaska, svårt att klämma ut balsamet.

Tips; jag häller upp produkten efter jag mätt upp och skakat i flaskan i en bunke och badar/blöter håret.

Wow!

Har sjukt skadat och torrt hår (efter blekning). Har provat olaplex och andra produkter utan resultat. Det här var sista utvägen och SNÄLLA om jag hade testat det här först istället. Mitt hår är så mjukt, återfuktat, lent, fint och har ett självfall igen, efter EN användning. Lite läskigt med borsten i blött hår utan balsam, men helt klart värt det. Tack för fantastiska produkter, värt varande krona (och bra mycket bättre pris än olaplex)

Så himla bra kundservice!

Jag köpte startkitet, men tyckte inte riktigt det funkande som förväntat (ska tilläggas att jag är nästan svarthårig naturligt och har blekt håret hemma själv till platinablondt), fick då en helt ny uppsättning, samt schampo och balsam av eyracure. Efter den sista behandlingen och användning av schampot och balsamet, ser och känner jag verkligen skillnad. Ingenting annat har funkat på mitt hår, innan jag hittade eyracure var jag nära på att raka av det för att det var så slitet, men inte nu längre :). Rekommenderar verkligen den produkt, kommer definitivt fortsätta handla här, mycket tack vare den exeptionella kundservicen.

Så enkelt och bra

Måste säga att resultatet var över förväntan bra redan efter första användning, får se hur det är om 6 månader

Refill - Six months of great hair

Rekommenderas varmt

Mycket bättre än förväntat, testa!!

Över förväntan

Hoppades att mitt hår skulle räddas och det blev så! Är jättenöjd :) ett litet önskemål ät att göra flaskan på efterbehandlingen lite mjukare. Det gick knappt att få ur produkten. Dessutom hade en lite tratt varit perfekt för att minska risk för spill. Jag råkade tyvärr spilla men funkade ändå!

Wow!

Jag är så nöjd över denna duo! Det är djuprengörande och återfuktande, doftar så gott!

Sååå fantastiskt

Hej

Jag kan ge 10/10
I love it mitt håret blev
Så mkt bättre än tidigare
Känns som mitt favorite
Mvh amanda rundqvist😍👍

J
UV-brush
Josefine K.
Eyracure

Håret blir super lent och följsamt efter behandling. Jätte nöjd

Resultat direkt

Håret kändes mjukare och slätare direkt efter första behandlingen. Överraskande resultat.

Six month of great hair - Eyracure

Vilken volym jag får när håret självtorkat. Har provat 2 behandlingar och håret känns mer friskt än förut.

Har lite svårt att borsta ut längderna med UV-borsten, så får köra ett par ggr :) men håret blir så mjukt och lent efter behandlingen.

×