Bättre, starkare och effektivare än all tidigare hårvård du testat

Efter att ha tillbringat år i laboratoriet fann forskarna bakom Eyracure den magiska formulan. En unik molekylär sekvens som återställer skadat hår till sitt friska, ursprungliga tillstånd. Den revolutionerande upptäckten BioLAP-20™ agerar likt hårets naturliga uppbyggnad och reparerar skador på djupet med ett långvarigt resultat. Det är den nya generationen bond builder – bättre, starkare och effektivare än all tidigare hårvård du testat.

BioLAP-20™ är en plantbaserad molekyl som aktiveras med energi från UV-ljus och skapar starka kopplingar, snarlika till hårets egna sulfatbindningar. När ditt hår skadas, till följd av vardagligt- och kemiskt slitage, bryts hårets fiberproteiner. Detta skapar problem i hårets kärnstruktur och som ett resultat förloras styrka, elasticitet och lyster. 

Fiberproteinerna består framför allt av keratin, där individuella aminosyror är kopplade genom disulfidbindningar, vätebindningar, jonbindningar och hydrofoba bindningar. Behandlingen är kliniskt bevisad att rekonstruera de trasiga bindningarna och gör att håret återfår sin naturliga funktion och styrka.

Vetenskapen är komplex, men behandlingen är desto enklare; spraya, borsta, förundras!

 

Resultatet

Det finns inga schampon, balsam eller inpackningar som reparerar skador på håret. De kan göra tillfällig nytta genom att fylla igen skadan eller lägga sig som ett yttre lager runt hårstråt, men efter några tvättar är produkten borta och håret lika skadat som förut. Den enda lösningen har varit att klippa av den skadade biten. Men inte längre.

När du startar din resa med Eyracure kommer du börja reparera hårets inre struktur, och inte bara tillfälligt behandla de yttre skadorna. Eyracure ger ditt hår styrka, elasticitet och lyster som håller över tid. Behandlingen tar bara 10 minuter och effekten håller upp till 6 veckor. Därefter har nya skador uppstått och det är dags att behandla igen.

  Jämförelse med första generationens bond builders.