"Min frisör undrade vad min hemlighet var"

Hej Emilia! Vem är du?
Jag är en 24, snart 25-åring, från Stockholm som precis börjat jobba efter att ha pluggat några år. Jag gillar att vara kreativ, brunch och fotografera.

Varför ville du testa Eyracure?
Det kändes spännande att testa hårvård med vetenskap bakom, för att se om det faktiskt gör skillnad. Att Eyracure är en vetenskapligt framtagen produkt gjorde att den kändes mer trovärdig än andra hårprodukter jag sett på marknaden.

 

Hur var ditt hår innan behandlingen?
Jag färgar inte eller använder särskilt mycket produkter, så mitt hår är relativt bra. Jag upplever ändå att mitt hår lätt blir frissigt och att jag får mycket kluvna toppar.

Vad tyckte du om behandlingen?
För det första var behandlingen väldigt lätt att göra! Sedan märkte jag skillnad direkt efter. Det var just skillnaden som fick mig att förstå att mitt hår faktiskt inte mådde toppen innan. Efter behandlingen kändes håret verkligen så mjukt, glansigt och lent. Det kändes som när jag plattat det, fastän jag inte gjort det!

 

Hade rekommenderat Eyracure till en vän, och varför isåfall?
Det hade jag absolut gjort! Speciellt personer med mer skadat hår än vad jag har. Eftersom jag märkte så stor skillnad på lyster och glans är jag säker på att någon med riktigt skadat hår skulle få superbra resultat med Eyracure.

Något annat du har på hjärtat? 
Ja! Jag fick en kommentar av min frisör en vecka efter behandlingen att mitt hår var mycket mjukare och lenare. Hon undrade vad min hemlighet var 🙈