Slutsåld
1 450 kr
Six months of great hair
995 kr

Eyracure & BioLAP-20

Vetenskapen bakom

REVOLUTIONERANDE HÅRVÅRD

Ge ditt hår en TREAT utan kompromisser

Alla har en hårhistoria. Du är inte ensam om den hopplösa känslan ett skadat, torrt eller frissigt hår medför. Det breda utbudet av hårvårdsprodukter gör det svårt att hitta en behandling som faktiskt fungerar, där håret både kan stärkas och få ett långvarigt lyster - utan kompromisser på vare sig miljön eller plånboken.

Eyracure har lösningen till att slippa kompromissa för ett friskt hår.

Upptäck mer...

HÅRPRODUKTER & HÅRVÅRD ONLINE

Detta är eyracure

Vi värdesätter vetenskap, kvalitet och effekt. Eyracure är framtaget av framstående forskare inom biomedicin som såg behovet av en produkt som kan återställa hårskador samtidigt som den bygger upp och stärker hårkvalitén. Teknologin bygger på molekylen BioLAP-20® som bildar en struktur snarlik hårets naturliga, vilket skapar en långvarig effekt av ett friskt hår med styrka, elasticitet och lyster.

Produkterna är tillverkade av högkvalitativa ingredienser med en formula fri från sulfater, silikoner och parabener för att få ett professionellt resultat hemma.

Få svar på dina frågor...

Bästsäljande Hårprodukter

Six months of great hair

Eyracure

Six months of great hair

995 kr

Hör frisören berätta

"Du känner skillnad direkt"

Hair stories

Vägen till friskt hår!

Vägen till friskt hår!

Alla har vi olika förutsättningar, och vi alla har också olika hårtyper. Därför är det bästa tipset vi kan ge dig att undersöka vad just ditt hår b...

Läs mer