Beskyttelse af personoplysninger

Du skal kunne stole på, at dine personlige data opbevares sikkert og ansvarligt hos os (Eyracure / Hénsus AB).

Personoplysningerne deles kun i Hénsus AB, og vi videregiver ikke dine personlige oplysninger til tredjepart, medmindre vi er juridisk forpligtet hertil, eller at du på anden måde accepterer dette. Vi indsamler heller ikke personlige oplysninger fra andre steder, uden at du giver dem besked i forbindelse med bestilling, kundeundersøgelser eller lignende. Ingen af de personlige oplysninger, vi indsamler om dig, er følsomme.

Nedenfor kan du læse mere om, hvordan vi indsamler personlige oplysninger, hvordan vi gemmer dem og ikke mindst, hvordan du kan få adgang til og / eller huske dine personlige oplysninger.

 

Sådan bruger vi dine personlige oplysninger

Vi bruger hovedsageligt de oplysninger, du giver, for at kunne indgå en aftale med dig. Det kan f.eks. være i forbindelse med, at vi på din anmodning kan sende dig nyhedsbreve eller tilbud og for, at vi kan sende dine bestilte varer til den korrekte adresse.

De oplysninger, vi indsamler, bruges til: 

  • Levering af varer (afhentningen sker for at opfylde en aftale med dig)
  • Afsendelse af nyhedsbreve og anden markedsføring (kun med dit samtykke)
  • Analyse og statistik, fordi vi har en væsentlig interesse i at kende vores kunder på den bedste måde, og for at sikre, at du og andre kunder får en så god oplevelse på eyracure.com som muligt
  • Sikkerhed, da vi lægger stor vægt på sikkerheden ved brug af eyracure.com og for at undersøge mulig misbrug

Vi gemmer dine personlige oplysninger i en periode på fem (5) år, medmindre andet er angivet. Hvor vi behandler dine oplysninger, baseret på dit samtykke, opbevarer vi kun oplysningerne, indtil du trækker dit samtykke tilbage. I forhold til sidstnævnte opbevarer vi dine oplysninger, indtil a) du fortryder din meddelelse, b) du gør indsigelse mod brugen af dine oplysninger eller c) vi ikke har brugt dine oplysninger inden for de sidste 24 måneder. 

Kontakt os om:

  • du er ikke sikker på, hvilke oplysninger vi har indsamlet om dig
  • du ønsker, at de indsamlede oplysninger om dig skal rettes
  • du ønsker at få oplysningerne indsamlet om dig slettet
  • du ønsker at modsætte dig direkte markedsføring eller gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger baseret på visse særlige omstændigheder eller din specifikke situation
  • du vil have, at vi begrænser brugen af de indsamlede oplysninger til kun ren opbevaring (begrænset brug af personoplysninger)
  • du ønsker, at de indsamlede oplysninger om dig skal overføres i et struktureret, generelt og maskinlæsbart format til dig selv eller en tredje. parti

Vores kontaktoplysninger findes under afsnittet "Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?".

Når vi behandler dine personoplysninger, er ovenstående også dine rettigheder.

For din sikkerhed ønsker vi det, når du blandt andet kontakter os. i forbindelse med indsigelser, angiv en eller flere personlige oplysninger for at bekræfte, at du er dig.

Hvis du vil modsætte dig direkte markedsføring via e-mail, behøver du ikke kontakte os, fordi du kun kan følge instruktionerne i den enkelte nyhedsbrevene.

 

Hvem er ansvarlig for dine oplysninger?

Medmindre vi giver andre oplysninger i forbindelse med indsamlingen af dine personoplysninger, er vi de dataansvarlige på eyracure.com:

Hensus AB
Boks 1193
581 11 Linköping 

Kontakt: info@eyracure.com
Org.nr: 559152-8343 

Vi er ansvarlige for alle personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. 

Hvor og hvordan vi gemmer dine oplysninger

Vi gemmer dine personlige data sikkert og fortroligt på servere i kontrollerede faciliteter inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS).

 

Klage

Hvis du mener, at Hénsus AB behandler dine oplysninger forkert, bedes du kontakte os (find vores kontaktoplysninger i afsnittet ovenfor). Du har naturligvis også mulighed for at klage over behandlingen af dine oplysninger eller andre data om dig ved at indsende en klage til det svenske datatilsyn, Box 8114, 104 20 Stockholm eller www.datainspektionen.se.

 

Ændringer og opdateringer

Bl.a. På grund af den hurtige ændring af internettet, af lovgivningen og den måde, vi behandler dine personoplysninger på, kan det være nødvendigt eller passende for os at foretage ændringer i denne fortrolighedspolitik. Hvis vi foretager væsentlige ændringer i politikken, vil vi gøre dig opmærksom på dette på eyracure.com og ved at kontakte dig via den e -mailadresse, vi har registreret for dig.

Denne side blev sidst opdateret august 2021.

 

COOKIES

På Eyracure.com indsamler vi oplysninger på to måder:

-Gennem brugen af cookies (mere om cookies i det næste afsnit)

-Ved at give oplysninger selv i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev

En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din computer for at genkende enheden ved efterfølgende besøg.

Stort set alle websteder bruger cookies, herunder banker, skattemyndigheder osv., Da cookies hjælper med at forbedre brugeroplevelsen. Dette kan f.eks. Være i forbindelse med, at du ønsker, at bestemte brugerindstillinger skal gemmes, hvis du vil have visse brugernavne og / eller adgangskoder til at blive husket osv.

Cookies gemmes automatisk på din computer i forbindelse med dit besøg på eyracure.com, og disse sendes mellem din browser (Google Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Opera osv.) Og en webserver.

Hvis du ikke accepterer brugen af cookies, skal du være opmærksom på, at du kan miste nogle af de praktiske funktioner, der er indbygget i eyracure.com. For eksempel kan du blive bedt om at indtaste de samme oplysninger flere gange under et eller flere besøg, da vi ikke kan gemme dine oplysninger uden at bruge cookies.

Hvis du ikke ønsker, at cookies fra os eller andre websteder skal gemmes på din computer, kan du nemt slette eksisterende cookies. Hvis du bruger en computer med en nyere browser, skal du gøre det ved hjælp af tastaturgenvejen CTRL + SHIFT + DELETE.

Hvis tastaturgenvejen ikke virker, eller du har en MAC, kan du klikke på den browser, du bruger nedenfor, for at få hjælp. 

-Internet Explorer

-Microsoft Edge

-Mozilla Firefox

-Google Chrome

-Opera

-Safari og iOS -enheder

-Android

-Windows 7 (telefoner)

 

COOKIES PÅ Eyracure.com

For at kunne føre demografisk og brugerrelateret statistik om de besøgende på Eyracure.com bruger vi cookies. Derfor har vi også mulighed for at tilpasse indholdet specifikt til dine og andre brugeres interesser.

Vi bruger bl.a. såkaldte førsteparts-cookies-det vil sige cookies, som webstedet selv placerer. Dette er bl.a. cookies, der holder styr på / husker varerne i din indkøbskurv, cookies, der husker dit navn, din adresse osv. så du ikke skal indtaste dem igen hver gang du handler eller lignende, hvilket giver dig en bedre og glattere brugeroplevelse.

Tredjeparts cookies

For at give dig den bedste brugeroplevelse og ikke mindst for at kunne vise dig så relevant indhold som muligt, bruger vi følgende udvalgte tredjepartscookies.

- Raptor -cookies bruges til at kunne spore brugeradfærd, hvilket bl.a. giver mulighed for at vise dig så relevant indhold som muligt på webstedet og via e-mail. Det sidste gælder dog kun, hvis du abonnerer på vores nyhedsbrev.

- Cloudflare -cookies bruges til at identificere individuelle brugere bag delte IP -adresser for at give sikkerhedsindstillinger på brugerniveau - dette kan fx være i forbindelse med et besøg på en café, hvor du deler en IP -adresse med de andre gæster, men hvor din computer / pegefelt / telefon er anerkendt af CloudFlare cookies, og du behøver derfor ikke at bekræfte adgangskoder eller lignende. Cloudfare -cookies reagerer ikke på bruger -id'et i din browser, og der gemmes ingen personlige oplysninger.

- Bing -cookies bruges til bedre at målrette annoncer med relevant indhold i Microsofts annoncenetværk. Desuden bruges disse cookies ikke til at indsamle personlige oplysninger.

- Googles cookies bruges til at kunne analysere brugeradfærd i Googles analyseværktøj, Google Analytics, eller for at kunne levere mere relevant markedsføring i Googles søgemaskine. Selvom vi registrerer din IP -adresse, bliver den anonymiseret, før den sendes til Google. Du kan læse mere om, hvilke cookies der bruges til Google Analytics, og hvad deres levetid er nedenfor Developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage . Du har mulighed for at fravælge Google Analytics ved at installere dette lille plugin i din browser: Tools.google.com/dlpage/gaoptout

- Facebook -cookies bruges til at kunne levere og målrette relevante annoncer og for at vi bedre kan analysere, hvor effektiv vores marketing er på Facebook i forhold til andre annoncetjenester. 

Hvis du ikke ønsker, at Facebook, Google og andre af vores partnere indsamler oplysninger om din adfærd, kan du vælge at nægte disse cookies i din browser. Det gør du via følgende side: Youronlinechoices.com

Pixels

Vi bruger Facebook -pixels til at kunne spore handlinger som åbenbar interesse for kategorier og produkter eller ved køb. Det betyder, at vi kan identificere dig og optimere vores Facebook -marketing ved f.eks. vise dig det mest relevante indhold baseret på dine interesser.

 

RESERVATIONER

Alle aftaler på eyracure.com indgås på svensk og mellem Hénsus AB.