"Min frisør spekulerede på, hvad min hemmelighed var"

Hej Emilia! Hvem er du?
Jeg er en 24, snart 25-årig, fra Stockholm, der lige er begyndt at arbejde efter at have studeret i et par år. Jeg kan godt lide at være kreativ, brunch og fotografering.

Hvorfor ville du prøve Eyracure?
Det føltes spændende at teste hårpleje med videnskaben bag det, for at se om det rent faktisk gør en forskel. Det faktum, at Eyracure er et videnskabeligt udviklet produkt, fik det til at føles mere troværdigt end andre hårprodukter, jeg har set på markedet.

 

Hvordan var dit hår før behandlingen?
Jeg farver ikke eller bruger meget meget produkter, så mit hår er relativt godt. Jeg oplever stadig, at mit hår let bliver kruset, og at jeg får meget splittede ender.

Hvad syntes du om behandlingen?
For det første var behandlingen meget let at udføre! Så bemærkede jeg en forskel lige efter. Det var bare forskellen, der fik mig til at indse, at mit hår faktisk ikke føltes godt før. Efter behandlingen føltes håret virkelig så blødt, skinnende og glat. Det føltes som når jeg fladede det, selvom jeg ikke gjorde det!

 

Havde anbefalet Eyracure til en ven, og hvis ja, hvorfor?
Det ville jeg bestemt have gjort! Især mennesker med mere beskadiget hår end jeg har. Fordi jeg bemærkede en så stor forskel i glans og glans, er jeg sikker på, at en person med virkelig beskadiget hår ville få fantastiske resultater med Eyracure.

Noget andet, du har i tankerne? 
Ja! Jeg modtog en kommentar fra min frisør en uge efter behandlingen om, at mit hår var meget blødere og glattere. Hun spekulerede på, hvad min hemmelighed var 🙈